DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor
  • Haber İtü
  • Spor
  • A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

ABONE OL
Mart 19, 2024 18:07
A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salih Özcan: “Genç Oyuncularla Mutluyuz”

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya maçlarına hazırlanıyor. Milli futbolcu Salih Özcan, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada genç oyuncuların takıma dahil edilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Özcan, “Geldiğimiz için çok mutluyuz. Çok genç oyuncu geldi. Onları da bekledik. Antrenmanlar başladı. Önümüzdeki 2 maçı da inşallah yenelim ve sonra bakalım. Ondan sonra buraya varınca mutluluk geliyor. Onu da sahada ve maçlarda göstermek istiyoruz” dedi.

Macaristan ve Avusturya Maçları Önemli Bir Test

Salih Özcan, Macaristan ve Avusturya maçlarının önemine değinerek, “Evet sert rakip olduklarını düşünüyoruz. Ama bizim için çok önemli 2 maç. Bizim için çok iyi bir test olacak. Biz tam olarak hazır değiliz. Analizlerde neleri daha iyi yapabileceğimizi görüyoruz” şeklinde konuştu. Özcan, EURO 2024’ün bazı maçlarının Dortmund’da oynanacak olmasını heyecanla beklediğini ifade etti.

Can Uzun’a İlk Kez Davet

Can Uzun‘un milli takıma ilk kez davet edilmesiyle ilgili konuşan Salih Özcan, “Antrenmanda ilk defa gördüm. Heyecanlı ve mutlu. Ben bizim milli takımı tercih etmesinden dolayı mutluyum. İnşallah iyi bir zaman geçiririz” dedi. Ayrıca, Borussia Dortmund’da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin‘in takıma katkısından da memnuniyet duyduklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.