DOLAR 32,3887 -0.18%
EURO 34,7617 -0.01%
ALTIN 2.436,46-0,07
BITCOIN 2020735-2,54%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Göktaş, Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları Programında Konuştu
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Bakan Göktaş, Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları Programında Konuştu

Bakan Göktaş, Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları Programında Konuştu

ABONE OL
Mart 9, 2024 15:05
Bakan Göktaş, Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları Programında Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Göktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Bakan Göktaş, “Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları” programında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak konuşmasına başladı.

Kadınların Ülke Kalkınmasındaki Rolüne Vurgu Yaptı

Göktaş, kadınların milli ve manevi değerleri koruyarak ülkeyi kalkındıran bir güç olduğunu belirtti. Kadınların sosyal, siyasal ve ekonomik yaşamın her alanında aktif rol aldığını vurguladı.

Kadın İstihdamının Artırılması ve Girişimciliğin Desteklenmesi Öncelikleri Arasında

Kadın istihdamının artırılmasının ve girişimciliğin desteklenmesinin önemine değinen Göktaş, kadınlara yeni iş imkanları sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Yeni Proje: Kadın Girişimcileri Destekleme

Göktaş, temiz teknoloji alanında kadın girişimcilerin şirketlerini desteklemeyi amaçlayan yeni bir proje başlattıklarını duyurdu. Ayrıca, TÜBİTAK ile işbirliği yaparak kadınları destekleyecek araştırma projelerine de önem vereceklerini belirtti.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kararlılık

Kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlı olduklarını vurgulayan Göktaş, ‘Sıfır tolerans’ ilkesinden taviz vermeden mücadelelerini sürdüreceklerini ve bu alanda dünyada örnek bir hukuki düzenlemeye sahip olduklarını belirtti.

Altınok: Ankara’yı Gerçek Belediyecilikle Buluşturacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, kadınlara destek olacak projeleri açıkladı ve gerçek belediyecilikle Ankara’yı buluşturacaklarını belirtti.

Altınok’un DEM İş Birliği Eleştirisi

Altınok, DEM Parti ile yapılan iş birliğini eleştirerek, başkent için üzücü olduğunu ifade etti ve vatanseverlik vurgusu yaptı. Atatürk’ün sözlerini hatırlatarak, Ankara’da yapılan pazarlıkların vahim olduğunu belirtti.

Milli Birliğe Vurgu

Altınok, milli birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, vatanı satma pazarlıklarını kınadı ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin birliği ve bütünlüğünün önemine vurgu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.