DOLAR 33,9978 0.29%
EURO 37,8185 0.56%
ALTIN 2.821,370,43
BITCOIN 1959928-3,32%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Tunç’tan İşçimen’e Yapılan Saldırıya Kınama

Bakan Tunç’tan İşçimen’e Yapılan Saldırıya Kınama

ABONE OL
Eylül 2, 2024 15:12
Bakan Tunç’tan İşçimen’e Yapılan Saldırıya Kınama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Tunç Kınama Mesajı

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e yapılan fiziksel saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti. Tunç, saldırıya ilişkin olarak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını ve olayı derin üzüntüyle karşıladığını belirtti.

Zanlı Yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy’de gerçekleşen saldırıya ilişkin detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İşçimen’in saldırıya uğradığı olayda, aracının otoparktan çıkarken iki şüpheliyle tartıştığı ve saldırıya maruz kaldığı tespit edildi. Polis ekipleri, saldırıda bulunan ve hakaret eden T.T.İ. isimli zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Adli İşlemler Devam Ediyor

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen zanlı, adli kontrolle serbest bırakıldı. Emniyet güçleri diğer şüphelinin ise yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan bu üzücü olayın ardından adaletin sağlanması için gerekli adımların atıldığı belirtildi.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e yapılan saldırı, ülkemizde yargıya ve adalet sistemine karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Benzer olayların yaşanmaması ve hukukun üstünlüğünün korunması adına gerekli tedbirlerin alınacağının altı çizildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ