DOLAR 32,1978 0.02%
EURO 35,0043 -0.04%
ALTIN 2.506,33-0,14
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Almanya’da

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Almanya’da

ABONE OL
Nisan 30, 2024 18:24
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Almanya’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasan Arat, Almanya’da UEFA Şampiyonlar Ligi Maçlarını İzleyecek

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarını izlemek üzere Almanya’ya gitti. Bayern Münih-Real Madrid ve Borussia Dortmund-PSG maçlarını stadyumda takip edecek.

Transfer Politikaları ve TFF Seçimleri Hakkında Açıklamalar

Almanya yolunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Arat, transfer politikaları ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki seçimler hakkında bilgiler verdi. Yarı finaller ve final maçlarının futbol camiasını bir araya getirdiğini belirten Arat, Beşiktaş’ın temaslarını sürdüreceğini vurguladı.

Beşiktaş’ın Durumu ve Hedefleri

Fenerbahçe derbisi sonrası yaşananları değerlendiren Arat, takımın mücadeleci ruhunu ve sabrını vurgulayarak Türkiye Kupası hedeflerine odaklandıklarını belirtti. Beşiktaş’ın gelecek planlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Arat, teknik direktör ve transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

TFF Seçimleri ve Mehmet Büyükekşi’nin Adaylığı

Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki gelişmeler ve kongre tarihi hakkında konuşan Arat, federasyon seçimlerine dair görüşlerini paylaştı. Mehmet Büyükekşi’nin tekrar aday olacağı yönündeki soruya cevaben Arat, demokratik bir seçim sürecinin önemine vurgu yaptı. Herkesin aday olabilmesi gerektiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.