DOLAR 32,2827 0.02%
EURO 35,0386 -0.15%
ALTIN 2.479,790,56
BITCOIN 21417900,66%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çanakkale’de Organ Nakliyle Sağlığına Kavuştu

Çanakkale’de Organ Nakliyle Sağlığına Kavuştu

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 16:22
Çanakkale’de Organ Nakliyle Sağlığına Kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÇOMÜ Hastanesi Organ Nakil Merkezi, Turan Cinislioğlu’na Yeni Bir Hayat Sundu

Çanakkale’de yaşayan Turan Cinislioğlu, hipertansiyona bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle diyalize girdi. Organ nakli için ÇOMÜ Hastanesi Organ Nakil Merkezi’ne başvurdu ve beklerken hayatının dönüm noktası yaşandı.

Organ Nakli Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşti

Turan Cinislioğlu, 3 yıl önce organ nakli için başvurduğunda, Bursa’da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden bir kadının ailesi tarafından bağışlanan böbrekle yeniden sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası ÇOMÜ Organ Nakil Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cabir Alan, Cinislioğlu’nun durumunu şöyle açıkladı: “Hastamızda böbrek yetmezliği gelişince hem diyalize başladı hem organ nakli için sıraya girdi. 10 gün önce Bursa’da beyin ölümü gerçekleşen bir hastanın yakınları organlarını bağışladı. Organlardan bir tanesi de merkezimize uygun görüldü. Turan Bey’e böbreği naklettik.”

“Ameliyattan Sonra Sağlığıma Kavuştum”

Turan Cinislioğlu ise organ nakli sonrası, ameliyat korkusunu şu sözlerle dile getirdi: “Ameliyattan korkuyordum ama ağrı sızı hissetmiyorum. Sağlığıma kavuştum, Cabir Hoca’ya her gün dua ediyorum.” Cinislioğlu, organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak için herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ