DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Cannes Film Festivali’nde ünlü olduğumu anladım”

“Cannes Film Festivali’nde ünlü olduğumu anladım”

ABONE OL
Şubat 25, 2022 11:10
“Cannes Film Festivali’nde ünlü olduğumu anladım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu başarılı oyuncu Ekin Koç oldu. ‘Üç Kuruş’ dizisinde Efe Tekin karakterini canlandıran Ekin Koç, arkadaşlıkta değer verdiği şeylerden festival anılarına, çocukluk maceralarından kişisel tercihlerine kadar hayatına dair her şeyi tüm samimiyetiyle paylaştı.

“Cannes Film Festivali’nde ünlü olduğumu anladım”

Ekin Koç, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim’in “Ünlü olduğun farkındalığını yaşadığın an ne zamandı?” sorusuna “’Muhteşem Yüzyıl’ı çekerken Cannes Film Festivali’ne gitmiştik. Gündüz otellerin olduğu sahil şeridinde kocaman bir afiş vardı ve afişte kendimi gördüğümde bir farkındalık geldi. Sonra akşamında Beren Saat, Hülya Avşar ve Anastasia Tsilimpiou ile süslendik, giyindik, süper lüks otomobillerle bizi alıp bir şatoya götürdüler. İnanılmaz bir peyzajın, şatafatın olduğu bu şatoda Peru’dan, Hindistan’dan, Şili’den ve Amerika’dan gelen bir sürü kalabalık insanın benimle fotoğraf çektirmeye başladığını görünce ünlü olduğumu anladım ve ‘evet ünlü olmak böyle bir şey olsa gerek’ dedim” yanıtını verdi.

“Ortak hafıza yakın arkadaşlıkta önemli”

Ekin Koç,“Gözlerimin İçine Bak” bölümünde İbrahim Selim’in “En yakın arkadaşının en yakın arkadaşın olmasının üç nedenini söyler misin?” sorusuna “Birincisi ortak hafıza. Güçlü bir ortak hafızaya sahip olmak önemli bir kriter. Bu aslında şöyle bir şey yani her arkadaş öyledir diye düşünülebilir ama aslında öyle değil. Çünkü çok iyi anlaşacağımızı düşündüğüm fakat bir türlü kaderimizin birleşmediği, kesişemediği çok sevdiğim insanlar var. Ancak ortak hafızamız olmadığı için yakın arkadaş kategorisine giremiyoruz. Dolayısıyla anıları paylaşmak ortak hafızada buluşmak çok önemli. İkincisi de yakın çevremdeki arkadaşlarımla kritik yapabilmeyi çok önemserim. Mesela bir performans olur, yaptığım bir şey olur yanına gidip fikrini sorduğum zaman yakın arkadaşım dürüst, yapıcı bir eleştri yapabiliyorsa bunu çok değerli bulurum. Üçüncüsü ise elbette kuyumu kazmamasıdır diyebilirim.” yanıtıyla İbrahim Selim ve stüdyodakileri oldukça etkiledi.

“Oyunculuk insanın kendini sağaltabileceği bir alan”

Ekin Koç, İbrahim Selim tarafından sorulan “Otorite figürü ile çocukluğundan beri aran hoş değilmiş. ‘Üç Kuruş’ dizisinde ise bir polisi canlandırıyorsun ve polisi de bir otorite olarak düşünürsek rolünle olan ilişkini nasıl buluyorsun?” sorusuna “Sonuçta oyunculuk insanın günlük hayatında kendini sağaltabileceği bir alan. Bir de o bir iş yani rolünü gündelik hayatına, kendi karakterine çok fazla bulaştırmıyorsun. Karakteri bir otorite olarak görmekten ziyade kendimi bir set işçisi olarak görüyorum yani ben o karaktere büründüm, otoriteyim filan gibi düşünmüyorum kayıt dendiği anda işimi icra ediyorum. Sette genellikle zaten Ekin’imdir. Karakteri içselleştireyim, dışarıdan bakayım gibi şeyler düşünmüyorum. Çok kısıtlı bir an zaten rolde kaldığın an” yanıtını verdi.

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

 

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak 

Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile etkinliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. Etkinliklere katılmayı sabırsızlıkla bekleyen tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.