DOLAR 32,3398 0.02%
EURO 35,0070 -0.2%
ALTIN 2.320,820,09
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuklar ara tatilde sanatla buluşacak

Çocuklar ara tatilde sanatla buluşacak

İstanbul Modern çocuklara sanatla dolu, eğlenceli ve yaratıcı bir ara tatil programı hazırladı. Değişen Resimler, Duvarların Resmi, Benim Renklerim, Birleşen Nesneler, Lekeler ve Çizgiler adlı atölye programları ara tatilde çocukları bekliyor

ABONE OL
Nisan 5, 2022 08:33
Çocuklar ara tatilde sanatla buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Modern, 11-15 Nisan 2022 ara tatilinde çocuklara yönelik sanat dolu, hem eğlenceli hem de öğretici bir dizi çevrimiçi atölye programı hazırladı. Çocuklar bu programa çevrimiçi katılarak, müze uzmanlarıyla buluşup evlerinde sanat çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Ara Tatilde Çocuklara Çevrimiçi Sanat Okulu farklı kavramlara odaklanan beş atölye çalışmasını içeriyor. Çocuklar hafta içi her gün düzenlenen bu atölyelerin her birine, ayrı ayrı veya bir bütün olarak katılabiliyor. Atölyelerin beşine kayıt yaptıranlara Ara Tatilde Çocuklara Çevrimiçi Sanat Okulu Katılım Belgesi veriliyor.

Atölye çalışmaları, İstanbul Modern’in koleksiyon sergileri “Sanatçı ve Zamanı”, “Şimdinin Peşinde” ve “Selma Gürbüz: Dünya Diye Bir Yer” sergilerinin sanal tur gösterimiyle başlıyor. Çocuklar, sanat yapıtlarını müze uzmanlarıyla birlikte çözümlüyor. Ardından müze uzmanının canlı olarak paylaşacağı sanat etkinliğini izlerken kendi sanat çalışmalarını yaratıyorlar. Çevrimiçi atölye her evde kolaylıkla bulunabilen malzemeler kullanılıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.