DOLAR 32,3214 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
ALTIN 2.297,230,88
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çok Konuşulan Kitap: Delirme Sanatı

Çok Konuşulan Kitap: Delirme Sanatı

ABONE OL
Eylül 21, 2022 13:01
Çok Konuşulan Kitap: Delirme Sanatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzlediği bir filmden etkilendiğini ve bu şekilde araştırma yapmaya başlayıp kitabını kaleme aldığını söyleyen yetenekli yazar bu psikoloji romanının ikinci kitabının da yolda olduğu müjdesini okurlarına verdi. Hem çalışıp hem kitap yazmanın zorluğunu vurgulayan Serkan Koçak kitabına gelen geri dönüşlerde çok mutlu olduğunu belirtti. Başarılı genç yazar tarihle ilgili yoğun araştırmalar yapmakta ve bu alanda bir kitap kaleme almak istediğini söylerken kitap fuarlarına da sevenlerini davet etti. Kaleme aldığı kitapları ve araştırmaları ile oldukça yoğun bir programı olsa da sosyal medyaya okurları için daha fazla vakit ayırabileceğini belirtti.

Serkan Koçak Kimdir?

Başarılarla dolu eğitim hayatının yanı sıra çok genç yaşta yazdığı kitapla adından söz ettiren Serkan Koçak 17.01.1996 doğumludur. Anadolu üniversitesi tarih bölümü mezunu olan genç tarihçi-yazar aynı zamanda yüksek lisans eğitimine devam etmekte. Şu an Ankara’da ikamet eden genç üç erkek kardeşin en küçüğü konumunda. Lise eğitimini Bartın’da tamamlayan genç yazarın en ilgili olduğu konu tarih ile ilgili araştırma yapmak ve makale incelemek.

Delirme Sanatı adlı kitabıyla bir anda yükselişe geçen ve genç yaşta kitapseverlerin kalbinde taht kuran Serkan Koçak kitabını kaleme alırken izlediği bir filmden çok etkilendiğini ve konu üzerine araştırmalar yaparak kalemi eline aldığını belirtiyor. Kitabın devamının geleceğini belirten genç yazarın kitabına tüm online kitapçılardan ulaşmak mümkün. Bu genç tarihçi yazara @Serkanqll kullanıcı adı ile Instagram’dan ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.