DOLAR 32,3906 0.2%
EURO 35,0610 -0.05%
ALTIN 2.325,370,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deniz ve Havuz Konseptinin Buluşma Noktası; The Bay Beach Hotel

Deniz ve Havuz Konseptinin Buluşma Noktası; The Bay Beach Hotel

ABONE OL
Haziran 25, 2022 06:30
Deniz ve Havuz Konseptinin Buluşma Noktası; The Bay Beach Hotel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Havuz ve deniz konsepti ile unutulmaz tatil anılarının yaşanacağı The Bay Beach Hotel misafirlerini doğa ile iç içe ve denize sıfır konumu ile ağırlamaktadır.

Sığla ormanı içerisinde konumlanmış olan tesis, eşsiz doğa kokuları arasında huzurlu ve sakin bir tatil imkânı sunmaktadır. Tesiste konaklama birimleri doğa konseptine uygun olarak 20 adet standart oda, 12 adet standart bungalow, 5 adet deluxe bungalow, 2 adet suite deluxe bungalow, 3 adet family suites, 2 adet sultan suites, 1 adet pasha suite ve 5 adet özel havuzlu premium villadan oluşmaktadır.

The Bay Beach Hotel misafirleri

The Bay Beach Hotel misafirleri için her türlü konforu düşünerek hizmet sunmaktadır. Geniş, temiz ve ferah odaları ile konforu sunan tesis; gün içerisinde yaşanan yorgunluğun atılabilmesi için Türk hamamı ve sauna gibi hizmetleri de sunmaktadır.

Tesis 800 metre uzunluğunda bir sahile sahiptir. Tesisin kendine ait iskelesi ve özel kum plajı mevcuttur.

Tesiste yer alan açık restaurant, kapalı restaurant ve ala carte restaurant da eşsiz lezzette yemekler yenilebilmektedir.

Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu ile misafirler serinleme imkânı bulabilmektedir. Ayrıca The Bay Beach Hotel safirlerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapmaktadır.

Tesis Fethiye ve Göcek’ e son derece yakın konumdadır. Dileyen misafirler için belirtilen merkezlere ulaşım da sağlanmaktadır.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73

Web Site: https://www.thebaybeachhotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/thebaybeachclubhotel

Instagram: https://www.instagram.com/thebaybeachclub/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.