DOLAR 33,9978 0.29%
EURO 37,8185 0.56%
ALTIN 2.821,370,43
BITCOIN 1959928-3,32%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kuzey Makedonya’da

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kuzey Makedonya’da

ABONE OL
Eylül 5, 2024 15:11
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kuzey Makedonya’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakan Fidan’dan İsrail’e Sert Eleştiri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Makedonya ziyareti sırasında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi. Fidan, Gazze’deki vahşetin devam ettiğini belirterek, İsrail Başbakanı Netanyahu’yu “soykırımın baş sorumlusu” olarak nitelendirdi. Uluslararası camianın Netanyahu’yu durdurması gerektiğini vurguladı.

Bakan Fidan, Türkçe Eğitim Veren Okulu Ziyaret Etti

Üsküp’te bulunan Türkçe eğitim veren Tefeyyüz İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Hakan Fidan, okul yönetimi, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulda Türk bayrakları ve “Türkiye” sloganları eşliğinde karşılanan Fidan, öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kuzey Makedonya’nın En Büyük Camisinin İnşaatını İnceledi

Kuzey Makedonya’nın en büyük camisi olacak Tophane Camii’nin inşaatını ziyaret eden Bakan Fidan, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Osmanlı mimarisiyle inşa edilen cami hakkında bilgi aldı. Bakan Fidan, cami inşaatının ilerleyişini yerinde inceledi.

Üsküp Halkından Sıcak Karşılama

Ziyaretler sırasında Üsküp halkı tarafından sevgiyle karşılanan Hakan Fidan, bir kişi aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletti. Bakan Fidan’ın ziyareti, Türk-Makedon dostluğunun güçlenmesine katkı sağladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ