DOLAR 34,0340 -0.12%
EURO 38,0560 0.33%
ALTIN 2.831,451,04
BITCOIN 21538665,92%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Otopsi Raporu Ortaya Çıktı
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Otopsi Raporu Ortaya Çıktı

Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Otopsi Raporu Ortaya Çıktı

ABONE OL
Eylül 9, 2024 15:09
Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Otopsi Raporu Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır’da Kaybolan Narin Güran Hakkında Son Gelişmeler

8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasıyla başlayan üzücü olayın ardından dün cansız bedeni bulunmuştu. Güran’ın cenazesi bugün kendi mahallesinde toprağa verildi. Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yaratan bu olayın detayları, otopsi raporuyla bir kez daha gündeme geldi.

Otopsi Raporuna Göre Detaylar

Otopsi raporuna göre, otopsi işlemi 11 saat 10 dakika sürdü ve toplamda 91 adet örnek alındı. Ancak ne yazık ki ölüm zamanı belirlenemedi. Kesici, delici veya ateşli silahla yaralanma izine rastlanmadı. Sol bacak diz kapağından itibaren kopma olduğu tespit edildi. Kemik parçaları muhafaza altına alındı ve İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na gönderildi. Kopmanın sebebi ise ancak yapılacak inceleme ile anlaşılabileceği belirtildi.

Ölüm Sebebinin Belirlenmesi

Kesin ölüm sebebinin ise Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından yapılacak moleküler incelemeler ve patolojik çalışmalar sonucunda belirleneceği ifade edildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen numuneler üzerinde yapılacak incelemelerin de bu sürece ışık tutacağı belirtildi.

Bu detaylar, Türkiye’yi yasa boğan bu acı olayla ilgili merak edilen soruların cevaplarını bekleyen insanları daha da derinden etkiledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ