DOLAR 32,3820 0.19%
EURO 35,0545 -0.13%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğal Destek Çörek Otu Yağı

Doğal Destek Çörek Otu Yağı

Bahar ayları ve mevsim geçişlerinde özellikle hassas bünyeli kişiler için sağlığı korumanın önemi daha da artıyor. Uzmanlar, bu dönemde de beslenme rutinine sağlıklı bitkisel kaynakların eklenmesinin, doğal anti nflamatuar, antioksidan ve bağışıklık dengeleyici etkilerle sağlığı desteklemeye yardımcı olabileceğinin altını çiziyor.

ABONE OL
Mayıs 17, 2022 14:02
Doğal Destek Çörek Otu Yağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DOĞAL DESTEK ZADE VİTAL ÇÖREK OTU YAĞI

Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital’in Soğuk Sıkım yöntemiyle doğal olarak elde ettiği Çörek Otu Yağı, içeriğindeki Omega 3 ve Omega 6 bileşenleriyle bağışıklık sisteminin dengelenmesine ve sağlıklı işleyişine yardımcı oluyor. Çörek otu içeriğinde bulunan Timokinon etken maddesi, çörek otu yağının faydalarında önemli bir rol oynuyor. Zade Vital Çörek otu yağı %2,75 oranında Timokinon içeriyor.* Sağlığa faydalı bileşenleri korunarak, ısı ve kimyasal işlem uygulanmadan geleneksel Soğuk Sıkım yöntemiyle, uluslararası GMP standartlarında üretilen Zade Vital Çörek otu yağı eczanelerde tüketiciyle buluşuyor. Hem kapsül hem sıvı formda sunulan Zade Vital çörek otu yağı, farklı tercihlere hitap ederek kullanım kolaylığı sağlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.