DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elon Musk’ın Tesla İle İlgili Açıklamaları

Elon Musk’ın Tesla İle İlgili Açıklamaları

ABONE OL
Nisan 24, 2024 19:20
Elon Musk’ın Tesla İle İlgili Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’li milyarder Elon Musk’ın sahibi olduğu elektrikli araç üreticisi Tesla, 2023’ün ilk çeyreğinde açıkladığı bilançosunda gelir ve kârda düşüş yaşadı.

Tesla’nın Geliri Azaldı, Kârı Düştü

Tesla’nın yılın ilk çeyreğinde geliri, geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 9 azalarak 21,3 milyar dolara geriledi. Aynı dönemde kârı ise yüzde 55 düşüş gösterdi.

Elon Musk’a Gelecek Planları Soruldu

Yaşanan bu olumsuz gelişmelerin ardından Elon Musk’a, önümüzdeki 3 yıl içinde Tesla’dan geri adım atmayı düşünüp düşünmediği soruldu. Musk, Tesla’nın yanı sıra SpaceX’in CEO’su olarak görev yapıyor ve ayrıca eski adıyla bilinen X’in sahibi ve CTO’su.

Musk’a, “Şu anda birçok önemli şirkete liderlik ediyorsunuz. Belki de ilgi alanlarınız açısından kalbinizin nerede olduğundan bahsedebilirsiniz ve önümüzdeki üç yıl içinde Tesla ile olan ilişkinizin azalmasını bekliyor musunuz?” diye soruldu.

Musk’ın Cevabı

Musk olumsuz bir yanıt vermemekle birlikte gelecek planlarıyla ilgili herhangi bir ipucu vermeden, “Çalışma zamanımın çoğunu Tesla oluşturuyor ve haftanın hemen hemen her günü çalışıyorum. Pazar öğleden sonraları izin almak benim için nadir, ancak bu şekilde Tesla’nın iyi olduğundan emin oluyorum.” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ