DOLAR 32,4080 0.18%
EURO 35,4016 0.19%
ALTIN 2.322,810,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enis Kıvanç Çöl: Hedefim NBA’de oynamak

Enis Kıvanç Çöl: Hedefim NBA’de oynamak

ABONE OL
Nisan 15, 2023 12:31
Enis Kıvanç Çöl: Hedefim NBA’de oynamak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basketbol Süper Lig ekiplerinden, Bursa temsilcisi Tofaş SK’nın başarılı guard oyuncusu Enis Kıvanç Çöl basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tofaş SK forması arması altında oynamanın gurur verici olduğunu ifade eden Enis Kıvanç Çöl, “ Burada gerçek bir aile ortamı var. Herkesin birbirine karşı samimi ve sıcak kanlı oluşu çalışma noktasında azmi ortaya çıkarıyor. Bende kulübümün bir oyuncusu olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum.“ dedi.

Kariyeriyle ilgilide açıklamalarda bulunan Enis Kıvanç Çöl, “ Şu an kulübümde bulunmaktan dolayı mutluyum. Tamamen kulübüme odaklanmış durumdayım. Ama her oyuncu gibi benimde hedeflerimden bir tanesi bir gün NBA’da oynamak. Bunun için özverili bir şekilde çalışmalarıma devam etmekteyim. Kendimi geliştirmek adına özel programlar hazırlatmaktayım. Boş vakitlerimde özel antrenörlerle bireysel çalışmalar yapıyorum. Umarım en kısa sürede hedeflerime ulaşırım. “ diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.