DOLAR 32,5237 0.31%
EURO 34,5896 0.24%
ALTIN 2.504,130,86
BITCOIN 2035995-2,74%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan ve Tasarım Aynaları

Fatih Arslan ve Tasarım Aynaları

Aynaların efendisi olarak tanınan Fatih Arslan bugüne kadar tasarlamış olduğu birbirinden farklı ayna modelleri ile evlerinizin en şık alanlarını oluşturuyor. 

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:26
Fatih Arslan ve Tasarım Aynaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aynaların efendisi olarak tanınan Fatih Arslan bugüne kadar tasarlamış olduğu birbirinden farklı ayna modelleri ile evlerinizin en şık alanlarını oluşturuyor.  Aynanın kısıtlı bir kullanım alanı içerisinde sıkışıp kalmasını kabul etmeyen ve aynanın büyüleyici etkisinin evin her köşesinde hissedilmesi gerektiğini savunan Fatih Arslan bu düşüncelerden Yola çıkarak çok şık ve çok özel tasarımlara imza atıyor.

Ayna Merkezi isimli firmanın CEO’su olan Fatih Arslan aynı zamanda dekorasyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak hayli merak ediliyor. Aynadan hazırlamış olduğu mobilyalar ünlüler de dahil olmak üzere şık ve göz alıcı evlerde yaşamayı isteyen birçok dekorasyon hayranının dikkatini çekiyor. Sizlerde Fatih Arslan ve hazırlamış olduğu Ayna tasarımları hakkında bilgi almak ve evinizde ayna ile yapılan çok şık dokunuşlar görmek istiyorsanız web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Bir aynadan çok daha fazlası

Fatih Arslan evinizin farklı köşelerinde Ayna kullanarak hazırlamış olduğu çok özel tasarımlarla başka hiçbir yerde benzeri bulunmayan dokunuşlar yapıyor. Aynadan hazırlamış olduğu duvarlar, konsollar ve masalar en çok ilgi gören ürünler arasında yer alıyor.  Evinizin duvarlarını baklava desenli ayna modelleri ile kaplatmak istiyorsanız kaliteli bir işçilik için Fatih Arslan ile iletişim kurabilirsiniz. Daha farklı fikirler alabilir ve hayal ettiğinizden çok daha öte tasarımlar ile sizlerde evinizi büyüleyici alanlara dönüştürebilirsiniz.

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.