DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,530,28
BITCOIN 2278307-1,02%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe O Transfere Karşılık Verdi! Milan’ın Yıldız İsmini Getirecek
  • Haber İtü
  • Spor
  • Fenerbahçe O Transfere Karşılık Verdi! Milan’ın Yıldız İsmini Getirecek

Fenerbahçe O Transfere Karşılık Verdi! Milan’ın Yıldız İsmini Getirecek

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:15
Fenerbahçe O Transfere Karşılık Verdi! Milan’ın Yıldız İsmini Getirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ara transfer dönemi ile birlikte takımların transfer çalışmaları da başladı. Fenerbahçe ara transfer döneminde hız kesmeden transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu dönemde Fenerbahçe o transfere karşılık verdi. Milan’ın Yıldız ismini getirecek. Fenerbahçe yönetimi, takımını yıldız isimler ile güçlendirip Süper Lig’deki puan durumunu yükseltmek istiyor. Sarı lacivert ekip Emre Demir, Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde oyuncularına kadrosuna kattı. Bu oyuncular ile kadrosunu güçlendiren sarı lacivertli ekip yeni yapacağı transferler ile kadrosunu daha güçlü bir hale getirmek istiyor. 5 Mart’a kadar transferlerinin sayısını artırmak isteyen ekip bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe Yönetimi 5 Mart tarihine kadar bir ya da 2 transfer olacak şekilde yeni oyuncuları kadrosuna katmak istiyor. Bu nedenle kanarya gündemini yeni bir isim ile meşgul ediyor. Bomba bir isim ile birlikte transfer sürecini en iyi şekilde kapatmak isteyen sarı lacivert ekip Galatasaray’ın Zaniolo transferine karşılık vermek istiyor. Bunun üzerine sarı lacivert ekibin taraftarları tarafından Fenerbahçe’nin transfer gündemi hakkında duyulan merak oldukça artış gösterdi. Transfer hakkındaki detaylar haberimizde. Joybet

Süper Lig’de puan durumu listesinde Fenerbahçe 2. sırada yer alıyor. Fenerbahçe’ye transfer çalışmalarını sürdürerek güçlü oyuncuları kadrosuna katmak istiyor. Sarı lacivert ekip 45 puan ile Lider olan Galatasaray Spor Kulübü’nün 9 puan altında yer alıyor. Bu nedenle Fenerbahçe kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk hedefini de güçlendirmek istiyor. Şu ana kadar 21 maça çıkan takım bu karşılaşmalar içerisinde 14 galibiyet almayı başardı. 14 galibiyetin yanı sıra 21 müsabaka içerisinde 3 beraberlik almayı başaran takım puanını yükseltmek hedefi ile transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Jesus takımın daha güçlü olması için belirli bölgelere transfer yapılmasını talep etti. Teknik direktörün talebini göz önünde bulunduran sarı lacivert ekibin yönetim kurulu transfer çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü çıktığı 21 müsabaka içerisinde 4 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. 4 mağlubiyet ile 12 puanlık bir kayıp yaşayan sarı lacivert ekip bu puan kaybını telafi etmek amacıyla transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Transfer Çalışmaları İle Mutlu Sona Ulaşmak istiyor

Sarı lacivert ekip yapacağı transfer çalışmaları ile mutlu sona ulaşmak istiyor. Şampiyonluk hedefi ile ligdeki maçlarında çıkan ekip ara transfer dönemindeki hamleleri ile takımın güçlenmesini hedefliyor. Yönetim bu dönemde 3 futbolcu transfer ederek taraftarların dikkatini çekmeyi başardı. Transfer ettiği oyuncular arasında Emre Demir, Samet Akaydin ve Jayden Oesterwolde gibi isimler yer alıyor. Fakat teknik direktör Jesus yapılan bu üç transferleri yeterli bulmuyor. Bu transferlerin dışında da bazı bölgelere takviye yapılması gerektiğini vurguladı. Bu nedenle Jesus sarı lacivert takımın yönetiminden transfer talebinde bulundu. Yönetim teknik direktör jesus’un talebini göz önünde bulundurarak transfer döneminde bir ya da iki transfer daha yapacağını açıkladı.

5 Mart transfer döneminin son günü olarak biliniyor. Bu nedenle sarı lacivert ekibin yönetimi 5 Mart tarihine kadar bir ya da 2 transfer daha gerçekleştireceklerini belirtti. Ali Koç transfer piyasasındaki isimleri incelemeye devam ediyor. Yapılan incelemeler kapsamında birden fazla futbolcu ile görüşen yönetim sürpriz bir ismi de gündemine aldı. Bu transfere Jesus da onay veriyor. Fenerbahçe Antre Rebic transferini gerçekleştirmek istiyor. Milan’da forma giyen yıldız için yönetim devreye girdi. Fenerbahçe bu yıldız ismi transfer ederek Galatasaray’ın yapmış olduğu transfer hamlesine de karşılık vermek istiyor. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarı bu transfer için heyecanlandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.