DOLAR 32,5291 0.23%
EURO 34,7518 0.03%
ALTIN 2.491,601,21
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FLO’dan Rengarenk Loafer Koleksiyonu!

FLO’dan Rengarenk Loafer Koleksiyonu!

Farklı dizaynları, taban yapıları, rengârenk seçenekleri, şıklığı ve rahatlığıyla dikkat çeken FLO Loafer Koleksiyonu, yaz aylarında kadınların ve erkeklerin stilinin tamamlayıcı parçası olacak!

ABONE OL
Mayıs 19, 2022 10:56
FLO’dan Rengarenk Loafer Koleksiyonu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kalite, moda ve cazip fiyat avantajını bir arada sunan FLO, Loafer Ayakkabı Koleksiyonu ile kadınlara ve erkeklere kombinlerine uyum sağlacayak, birbirinden farklı modeller sunuyor.

 

FLO loafer ayakkabılar şıklık ve rahatlığı, klasik ve spor stili bir arada sunarak giyimini sıra dışı dokunuşlarla renklendirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Trend görünümüyle kurtarıcı modellerden oluşan koleksiyon; siyah, beyaz, bej, pudra, mavi ve kahverengi renkleri ile öne çıkıyor. Her stile uyum sağlayan loaferlar, iş hayatının koşturmacasında ve günlük hayatında rahatlığı yakalamak isteyen kadınların ve erkeklerin hem stilini renklendiriyor hem de gün boyu özgür adımlar sunuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.