DOLAR 32,4331 0.34%
EURO 35,0200 -0.2%
ALTIN 2.324,530,22
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Form WSHP Üstün Teknoloji ve Kalitesiyle Tercih Ediliyor

Form WSHP Üstün Teknoloji ve Kalitesiyle Tercih Ediliyor

ABONE OL
Mart 17, 2022 11:44
Form WSHP Üstün Teknoloji ve Kalitesiyle Tercih Ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından ve 56 yılı aşkın geçmişinde birçok başarılı referansa imza atan Form Şirketler Grubu, 2019 yılında yerli su kaynaklı ısı pompalarının seri üretimine başladı. Güvenilirlik, yüksek verimlilik, deneyimli satış sonrası hizmetler ve devamlı müşteri memnuniyeti prensibi sayesinde su kaynaklı ısı pompasında 200’den fazla AVM ve ofis projesinde 40 bine yakın çalışan referansa sahip olan Form, yerli üretim Form WSHP ile bu alandaki gücünü arttırdı.

 

Form WSHP ısı pompaları, 3 ila 22 kW arasında değişen 6 farklı kapasitesi ile bir projede gerekli olabilecek tüm ihtiyaçlara çözüm sunuyor Geniş çalışma limitleri sayesinde çevrim suyu sıcaklığının değişiminden bağımsız olarak yüksek performans sağlıyor. Ayrıca ekstra izolasyon ve kompresör ceketi opsiyonuyla daha üst seviyede sessiz çalışma sağlanır.

Termostat üzerinden 3 hızlı fan kontrolü sayesinde istenilen konforu sunan Form WSHP, farklı üfleme ve dönüş kanal yönü seçenekleriyle farklı mimari yapılara kolaylıkla uyum sağlıyor. Ayrıca gelişmiş merkezi kumanda ve dokunmatik ekran seçeneğiyle tek bir noktadan çoklu merkezi cihaz yönetimine olanak tanıyor. Ayrıca BMS ile de uyumlu şekilde çalışıyor.

İklimlendirmede verimlilik ve konfor konusunda hassasiyet gösteren büyük zincir perakende gruplar, birçok mağaza ve ofis projesinde özellikle tercih edilen Form WSHP ısı pompaları, fiyat avantajı ve ürün kalitesiyle öne çıkıyor. Form WSHP yenilikçi özellikleri ve tasarımıyla, 30 yıldır bu konuda Türkiye’nin öncü ve en büyük deneyime sahip firması Form Grup’un bu alandaki bilgi birikimi yansıtıyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.