DOLAR 32,3277 0.21%
EURO 35,0900 -0.18%
ALTIN 2.307,651,34
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Girişimci Fatih Arslan Kimdir?

Genç Girişimci Fatih Arslan Kimdir?

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:35
Genç Girişimci Fatih Arslan Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaratıcılığı ve tasarımcı ruhuyla adından söz ettiren Fatih Arslan henüz çok genç bir girişimci. Ayna Merkezi isimli aile şirketinin başında yönetici konumuyla bulunmakta olan Fatih Arslan 1992 İstanbul doğumlu. Ayvansaray Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü mezunu. Hem yöneticilik hem tasarımcılık yapan genç yetenek özellikle sosyal medya platformlarında oldukça aktif. İşini tutkuyla yapan tasarımcı yaptığı işleri paylaşmaktan büyük keyif alıyor.

Yaptığı işe sadece ayna üretmek bakmayan Fatih Arslan uzun yıllardır bu sektörün içinde olduğu için müşterinin dilinden iyi anlıyor. Çözüm odaklı olan ve koşulsuz müşteri memnuniyetini prensip edinen genç tasarımcı çalışacağı evin ihtiyacı ne ise ona odaklanıyor.

Ürün ve desen çeşitliliği ile her mekana ayak uyduran modeller ortaya koyan tasarımcı modelleri ile mekanlarda star parça olmayı ilk plana koyuyor. Satış odaklı olmayıp önceliği mekana yakışan ve uygun olacak modele vermeyi tercih ediyor. Dar alanları aynalar ile genişletme ya da dekorasyon amacı ön planda.

Yaptığı işte bir numara olmayı hedefleyen Fatih Arslan yurt içi ve yurt dışı pek çok fuara katılıyor. Güncel modelleri ve son trendleri takip ederek ürünlerinde uyguluyor. Böylece ürünlerini hep güncel tutuyor ve her zevke hitap eden modelleri müşteri ile buluşturuyor. Dekoratif ayna sektöründe rekabetin farkında olup buna göre adımlarını atarak şirketi hep üst sıralarda tutmayı başarıyor.

Mekanlara konforu ve tasarımı bir arada sunmak, kaliteyi müşteri ile buluşturmak ilk hedefi olarak liste başında yer alıyor. Bunlarla beraber teknolojiyi yakından takip ederek çok çeşitli ayna kesimleri sunarak müşteriyi şaşırtıyor. Tüm teknolojik ekipmanlara sahip olan By Fatih Arslan uzman kadrosu ile profesyonel hizmeti kalitesinden ödün vermeden kullanıcıları ile buluşturuyor.

Baklava dilimli ayna, asimetrik kesimler, isteğe göre ortaya konan figür aynaları, yazılı aynalar vb. pek çok çeşit ile her zevkten müşteri ve mekanı yakalamayı amaçlıyor. Estetik ve konforu bir arada sunarken fiyat politikasını da buna göre belirleyen By Fatih Arslan ulaşılabilir olmayı hedefliyor. Yüksek müşteri portföyü ile çalışmalarına devam etmekte.

Fatih Arslan Sosyal Medya Hesapları:

İNSTAGRAM: https://instagram.com/byfatiharslan

FACEBOOK: https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

TİKTOK: https://vm.tiktok.com/ZSe3rYnm5/

LİNKEDİN: https://www.linkedin.com/in/fatih-arslan-byfatiharslan-80919b239/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.