DOLAR 34,1143 0.03%
EURO 38,0564 0.1%
ALTIN 2.799,88-0,09
BITCOIN 21189883,41%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gençlik ve Spora Yönelik Yatırımlar Devam Ediyor

Gençlik ve Spora Yönelik Yatırımlar Devam Ediyor

ABONE OL
Eylül 15, 2024 15:12
Gençlik ve Spora Yönelik Yatırımlar Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Türkiye Buluşmaları” Programında Konuştu

Edirne’de düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti’nin milletten aldığı güçle “milletin partisi” olduğunu vurguladı. Bakan Bak, vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Gençlere Yönelik Yatırımların Arttığına Dikkat Çekildi

Bakan Bak, gençlere yönelik yapılan yatırımlardan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Geleceğin teminatı olan gençlerin Türkiye’nin gücüne güç katacağını vurgulayan Bak, üniversitelerdeki yurt kapasitesinin artırıldığını da aktardı. 2024-2025 eğitim öğretim yılında 180 bin olan yurt kapasitesini 980 bine çıkardıklarını belirten Bakan, gençlere sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin ücretsiz olarak sunulduğunu ifade etti.

Kredi Yurtlar Kurumu’nun Millete Hizmeti

Bakan Bak, Kredi Yurtlar Kurumu’nun birçok afette milletin hizmetinde olduğunu vurguladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaklaşık 1.5 milyon kişinin yurtlarda misafir edildiğini belirten Bak, kurumun büyük bir barınma gücüne sahip olduğunu söyledi.

Bakan Osman Aşkın Bak’ın yaptığı açıklamalar gençlere yönelik yapılan yatırımların artarak devam edeceğini ve gençlerin geleceğe daha güvenle bakmaları için devletin ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini gösteriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ