DOLAR 34,1143 0.03%
EURO 38,0564 0.1%
ALTIN 2.799,88-0,09
BITCOIN 21189883,41%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gezi Parkı Davası Tutuklusu Tayfun Kahraman’ın Ailesinden Adalet Çağrısı
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Gezi Parkı Davası Tutuklusu Tayfun Kahraman’ın Ailesinden Adalet Çağrısı

Gezi Parkı Davası Tutuklusu Tayfun Kahraman’ın Ailesinden Adalet Çağrısı

ABONE OL
Eylül 16, 2024 15:11
Gezi Parkı Davası Tutuklusu Tayfun Kahraman’ın Ailesinden Adalet Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meriç Demir Kahraman ve kızı Vera Kahraman, eşi ve babaları olan Tayfun Kahraman’ı Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti.

Adaletsizlik ve Masumiyet

Meriç Demir Kahraman, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Ailece ancak bugün bayramlaşabildik. Tayfun Kahraman aleyhinde tek bir delil olmadan, aksine masumiyeti hukuken belgelenmiş olmasına rağmen hâlâ içeride. Peki, bu zulüm niye” ifadelerini kullandı.

Uzun Süren Adalet Bekleyişi

Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “26 ayı bulan tutsaklığında 113. kez Tayfun’u 1 saat görmek için Vera ile Silivri’deyiz. Ailece ancak bugün bayramlaşabildik. Tayfun Kahraman aleyhinde tek bir delil olmadan, aksine masumiyeti hukuken belgelenmiş olmasına rağmen hâlâ içeride.” ifadelerine yer verdi.

Adalet Beklentisi

Meriç Demir Kahraman, adaletin sağlanması için “Bu ülkenin namuslu vatandaşları olarak ailemize, babasına en çok ihtiyacı olan dönemde kızımıza reva görülen bu eziyet niye? Görmez misiniz, işitmez misiniz, düşünmez misiniz? Bu zulmün hesabını kimse sormasa Allah sormaz mı? Yeter! Başvurumuzu değerlendirmenizi bekliyoruz! 26 aydır adalet bekliyoruz.” çağrısında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ