DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073272-1,25%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Girişimcilik Ruhuna Farklı Bir Bakış Açısı Nasıl Olur? Fatih Arslan Anlatıyor..
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Girişimcilik Ruhuna Farklı Bir Bakış Açısı Nasıl Olur? Fatih Arslan Anlatıyor..

Girişimcilik Ruhuna Farklı Bir Bakış Açısı Nasıl Olur? Fatih Arslan Anlatıyor..

Kendi işinin patronu olmak son dönemlerde en çok tercih edilen iş arayışlarını oluşturuyor.

ABONE OL
Kasım 23, 2022 13:57
Girişimcilik Ruhuna Farklı Bir Bakış Açısı Nasıl Olur? Fatih Arslan Anlatıyor..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendi işinin patronu olmak son dönemlerde en çok tercih edilen iş arayışlarını oluşturuyor. Bu işler arasında tercih edilen çok ilginç iş seçenekleri bulunurken bu seçenekler arasında yer alan ayna işlemeciliği de özel bir görseli ortaya çıkarıyor.

Girişimcilik seçeneği olarak aynacılık ve ayna işleme şeklini tercih eden Ayna Merkezi Ceosu Girişimci Fatih Arslan, yapmış olduğu tasarımlarla oldukça beğeni topluyor. Aynaları farklı tarz ve özelliklerle işleyen ve aynı zamanda bu çalışmaları uluslararası boyut taşıyan Fatih Arslan yapmış olduğu bu çalışmalarını da medyaya sunuyor.

Ayna Tasarımlarıyla Mükemmel Dekoratif Objeler

Ayna kullanımında mekânlara tarz ve tasarım harikası bir güzellik ekleniyor. Genç girişimci Fatih Arslan tarafından hazırlanan bu mükemmel tasarımlar Ayna Merkezini süslüyor. Tarzıyla büyüleyen ayna seçenekleri yaşam alanlarına pozitif bir duruş eklerken aynı zamanda mekânlara da şık bir dekoratif tasarım sunuyor.

Aynaların ışıltısı ve hepsinin bir arada kullanılması bir renk cümbüşünü oluştururken, ihtişamlı görseli ile mekânlara derinlik kazandırıyor. Tarz, şık ve estetik duruşa sahip olan bir mekânda sunum yapmak isteyen işletmeciler yepyeni ayna tasarımlarını tercih edebiliyor. Aynaların güzelliği ve dokusu Fatih Arslan‘ın mimari, şık ve estetik duruşlu tasarımlarında sergileniyor. Ayna merkezinde birbirinden sıra dışı ayna tasarımları sunuluyor. Şık, zarif ve estetik duruşa sahip olan yaşam alanları tasarlamak isteyen herkes aynaların mükemmelliğinden yararlanabiliyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.