DOLAR 32,3256 0.22%
EURO 35,1131 -0.07%
ALTIN 2.297,970,92
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“GÜNE BAKAN CAM KIRIKLARI”  YENİDEN SAHNEDE!

“GÜNE BAKAN CAM KIRIKLARI” YENİDEN SAHNEDE!

Tiyatromuzun usta kalemlerinden Memet Baydur’un “Güne Bakan Cam Kırıkları” adlı eseri, Almıla Uluer Atabeyoğlu ve Kerem Atabeyoğlu’nun oyunculuklarıyla yeniden seyirciyle buluşuyor.

ABONE OL
Nisan 5, 2022 08:25
“GÜNE BAKAN CAM KIRIKLARI”  YENİDEN SAHNEDE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk kez 16 Şubat’ta Beşiktaş Minoa’da sahnelenen “Güne Bakan Cam Kırıkları”, tek kişilik hayatlarında yaşayan iki yalnız insanın yalan, gerçek, kahkaha, gözyaşı dolu hikayelerini anlatıyor. Eserlerinde şakayla ciddiyeti, oyunla gerçeği bir arada vererek kalıplaşmış kuralları yıkan, ezberleri bozan ve elli yıllık ömrüne 23 oyun sığdıran Memet Baydur’un 2 perdelik bu oyunu, gerçeklik kavramı üzerine düşündüren, yaşamın anlamını sorgulatan bir eser olarak Türk tiyatrosunun eşsiz yapıtları arasında yer alıyor. Oyunda iç hesaplaşmaları içinde yalnızlıklarını kırmaya çabalayan bir adam ve bir kadının resmi çiziliyor.

16’ncı Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Almıla Uluer Atabeyoğlu ve yine çok ödüllü oyuncularımızdan Kerem Atabeyoğlu’nun yönettiği ve oynadığı “Güne Bakan Cam Kırıkları”, Mecburi İstikamet Yapım tarafından sahnelenirken, oyunun yaratıcı kadrosunu oluşturan ışık tasarımında Ayşe Sedef Ayter, müzik ve fotoğraf direktörlüğünde Efe Bahadır bulunuyor. Oyunun besteleri İklim Tamkan, afiş tasarımı ise M.K. Perker imzası taşıyor.

“Güne Bakan Cam Kırıkları”, 5 Nisan Salı günü saat 20.30’da Cadde Bostan Kültür Merkezi Küçük Salon’da ve 6 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da ise Akaretler Minoa’da seyircilerle buluşacak.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.