DOLAR 32,4032 -0.16%
EURO 34,8393 0.18%
ALTIN 2.439,510,05
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Fatih’te Sosyal Medya Paylaşımı Cinayete Dönüştü

İstanbul Fatih’te Sosyal Medya Paylaşımı Cinayete Dönüştü

ABONE OL
Nisan 12, 2024 15:04
İstanbul Fatih’te Sosyal Medya Paylaşımı Cinayete Dönüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özbekistanlı Genç Tabancayla Çekim Yaparken Öldürüldü

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan olayda, Özbekistanlı Sardor Gabborov adlı genç, tabancayla çekim yaparak sosyal medya hesabından paylaşmak isterken ev arkadaşı tarafından kazara vurularak hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Olay, Nişanca Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın 3. katında gerçekleşti. Gabborov, silahı masaya koyup çekim yapmaya çalışırken ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev (23) tarafından başından vuruldu. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla Gabborov’un öldüğü belirlendi ve Rakhmatılloev gözaltına alındı.

İfadenin Ardından Tutuklanma

Rakhmatılloev, ifadesinde olayın kazara gerçekleştiğini belirtirken, sosyal medya hesabında silahla çekilmiş fotoğraflar paylaştığı ortaya çıktı. Cenaze incelemelerinin ardından Rakhmatılloev tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rakhmatılloev’un ifadesinde, silahın boş olduğunu düşünerek tabancayı eline aldığını ve yanlışlıkla tetiğe bastığını belirttiği öğrenildi. Cinayetin sosyal medya paylaşımı amacıyla gerçekleştirildiği iddia ediliyor.

Mahalle Sakininin Tanıklığı

Mahalle sakinlerinden biri, olayın Tiktok videosu çekilirken gerçekleştiğini ve silah sesinin ardından polislerin eve geldiğini söyledi. Komşular ise Rakhmatılloev ve Gabborov’un aralarında herhangi bir sorun olmadığını ve uzun süredir birlikte yaşadıklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.