DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jared Leto’nun Sosyal Medya Paylaşımı Gündemde

Jared Leto’nun Sosyal Medya Paylaşımı Gündemde

ABONE OL
Mart 19, 2024 16:07
Jared Leto’nun Sosyal Medya Paylaşımı Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu ve Müzisyen Jared Leto, Arjantin Konserinden Sonra Takipçilerini Eğlendirdi

‘Morbius’, ‘Gucci Ailesi (House of Gucci)’, ‘Bir Rüya için Ağıt (Requiem for a Dream)’ gibi ünlü yapımlarda rol alan Jared Leto, son paylaşımıyla sosyal medyada konuşuluyor. Arjantin’de verdiği konserden sonra çektiği video ile hayranlarını kendine hayran bırakan Leto, 52 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla dikkat çekti. Arjantin bayrağını tutarken karın kaslarını sergileyen Leto, hayranlarına teşekkür etti ve Paraguay konseri için heyecanını dile getirdi.

Thirty Seconds to Mars ve Jared Leto’nun Müzik Kariyeri

Jared Leto, kardeşi Shannon Leto ile birlikte alternatif rock grubu Thirty Seconds to Mars’ta yer alıyor. 1998 yılında kurulan grup altı albüm yayınladı ve özellikle ‘A Beautiful Lie’ albümüyle dünya çapında tanınır hale geldi. Grup, neşeli canlı performansları ve felsefi şarkı sözleriyle dikkat çekiyor. Jared Leto, oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzik alanında da başarılı bir kariyere sahip.

Jared Leto’nun İlgileri Arasında Oyunculuk ve Müzik Var

Jared Leto, son paylaşımıyla sadece müziğe değil aynı zamanda fit vücuduyla da dikkat çekti. Hem müzisyenlik hem de oyunculuk alanında başarılı bir kariyere sahip olan Leto, hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. Takipçileri, Leto’nun videosunu kısa sürede beğeni yağmuruna tuttu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.