DOLAR 32,5075 -0.13%
EURO 34,8065 -0.19%
ALTIN 2.418,07-0,48
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kelebek Mobilya ile İlkbaharı Evlerinize Taşıyın

Kelebek Mobilya ile İlkbaharı Evlerinize Taşıyın

ABONE OL
Mart 1, 2022 12:39
Kelebek Mobilya ile İlkbaharı Evlerinize Taşıyın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değişen ve dönüşen tüketici anlayışını tasarımlarına uyarlayan Kelebek Mobilya, yıllardır büyük bir özenle tasarladığı mobilyaları, dekorasyon ürünleri ve aksesuarları ile ilkbaharda evlerinize bambaşka bir hava katacak. Evinizin her ihtiyacına cevap veren ürün gamıyla Kelebek Mobilya, yatak odasından salon takımına, mobilyadan dekorasyona ilkbaharda evlerinizi yenilemek için yüzlerce seçenek sunuyor.

 

Salonlarda İlkbahar Esintileri

 

Heyecan ve doğallığı hissettiğimiz ilkbahar sezonu salonlarımızı yenilemek için en ideal dönemlerden biri oluyor. Kelebek Mobilya’nın şıklık ve doğallığı bir arada sunduğu salon takımı ve mobilyalarıyla evlerinize ilkbaharın o sıcak hissini taşıyabilir, evlerde geçirilen süreyi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Kelebek Mobilya’nın zengin kumaş ve kırlentleriyle özel olarak tasarladığı Lionel Koltuk Takımı, renklerinin dengeli kullanımı ile ilkbaharı evlerine taşımak isteyenlerin tercihi olurken, country tarzı tercih edenler ise gösterişten uzak Angelic Yemek Odası Takımı ile bambaşka bir dünyaya açılacak. Norel Yemek Odası koleksiyonunun huzur veren rengi ve desenleri ilkbaharda evlerinizde göz kamaştırırken, Nordic Yemek Odası Takımı İskandinav vintage tarzının ahşap ile buluşmasıyla natürel yaşamın zamansız sıcaklığını yansıtacak.

 

Yatak Odalarınıza İlkbaharı Taşıyın

 

En çok zaman geçirdiğimiz bölümlerden olan yatak odalarınızı Kelebek Mobilya yatak odası takımlarıyla ilkbaharda yeniden dekore edebilirsiniz. Bu güzel mevsimi yatak odalarınıza taşıyarak daha iyi hissedebilir, Kelebek Mobilya ürünleriyle yepyeni bir dünyaya adım atabilirsiniz. Herkesin kendine göre bir tasarım bulabileceği ürün çeşitliliğiyle Kelebek Mobilya, yatak odalarının da vazgeçilmezi olacak. Kelebek, birbirinden farklı özel tasarım yatak odası takımlarıyla her zevke hitap ediyor. Angelic Yatak Odası Takım’nın beyaz saflığı ile ilkbaharın ferah ambiyansını odalarınızda hissederken,  Norel Yatak Odası Takımı ile ise lüks şıklığı ilkbaharda yakalayabilirsiniz.

 

  

Kelebek Dekor İle Evlere İlkbahar Dokunuşu

 

İlkbaharın o cıvıl cıvıl renkleri ve pozitif hissini Kelebek Dekor bölümüyle evlerinize taşıyabilirsiniz. Ufak dokunuşların bile hayatımıza anlam kattığı ilkbahar döneminde Kelebek Dekor bölümünün birçok alternatifi sizi iyi hissettirecek. Kelebek Dekor’un her zevke hitap eden aydınlatma, ayna, abajur, kırlent, keson, puf ve dekoratif aksesuar ürünleriyle ilkbahar havasını evlerinize taşıyabilirsiniz. Kelebek Dekor’un sanatçılar tarafından özenle hazırlanan el emeği tablo koleksiyonu ise evlerinizin ilkbaharda favori parçası olmaya aday.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.