DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkkale’de Görülen Devasa Rahim Kiti Ameliyatla Başarıyla Çıkarıldı
  • Haber İtü
  • Sağlık
  • Kırıkkale’de Görülen Devasa Rahim Kiti Ameliyatla Başarıyla Çıkarıldı

Kırıkkale’de Görülen Devasa Rahim Kiti Ameliyatla Başarıyla Çıkarıldı

ABONE OL
Mart 15, 2024 17:11
Kırıkkale’de Görülen Devasa Rahim Kiti Ameliyatla Başarıyla Çıkarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın Doğum Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Şimşek, Olayı Anlattı

Kırıkkale’de yaşayan ve rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce kadın doğum uzmanı Prof. Dr. Yavuz Şimşek’e başvuran Bayraktar’ın ultrason ve MR sonuçlarında rahim kaynaklı büyük bir kitle saptandı. Ankara’da özel bir hastanede 6 gün önce yapılan operasyonla Bayraktar’ın rahim ve yumurtalıkları korunarak kitle çıkarıldı.

Prof. Dr. Yavuz Şimşek’ten Uyarı: Kadınların Şikayetlerini Önemsemesi Gerekir

Prof. Dr. Yavuz Şimşek, hastanın karın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle kendisine başvurduğunu belirterek, kadınların genellikle bu tür şikayetleri önemsemediğini vurguladı. Özellikle kilo alımı ve ödem gibi belirtileri olan hastaların muayene olmaları gerektiğini söyleyen Şimşek, hastanın durumunun ciddiyetini vurguladı.

İyi Huylu Rahim Kitlesi Doğurganlığı Tehdit Edebilir

Şimşek, ameliyat sonrasında hastanın günlük yaşamına hızlıca döndüğünü ve kontrollerinin yapıldığını belirtti. Patoloji sonucunda iyi huylu bir miyom tespit edildiğini aktaran Şimşek, bu tür kitlelerin doğurganlığı tehdit edebileceğini ve zamanında müdahalenin önemini vurguladı.

Hasta Azize Bayraktar: “Hocama Güvendim, Şimdi İyi Hissediyorum”

Hasta Azize Bayraktar, karın ağrısı ve şişliği nedeniyle Yavuz Şimşek’e başvurduğunu ifade etti. Ameliyat sonrasında kendisini iyi hissettiğini ve günlük yaşamına sorunsuz şekilde döndüğünü belirten Bayraktar, ileride anne olmayı umduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.