DOLAR 32,3462 0.29%
EURO 35,1386 -0.02%
ALTIN 2.307,751,34
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LEE VE WRANGLER’DAN SEVGİLİNİZİN İÇİNİ ISITACAK  SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ
  • Haber İtü
  • Gündem
  • LEE VE WRANGLER’DAN SEVGİLİNİZİN İÇİNİ ISITACAK SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

LEE VE WRANGLER’DAN SEVGİLİNİZİN İÇİNİ ISITACAK SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

ABONE OL
Ocak 20, 2023 09:35
LEE VE WRANGLER’DAN SEVGİLİNİZİN İÇİNİ ISITACAK  SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köklü geçmişiyle sokak giyiminin önde gelen markaları Lee ve Wrangler, Sevgililer Günü için soğuk kış günlerinde sevgilinizin içini ısıtacak hediye seçenekleri sunuyor.

 Lee Sonbahar/Kış 22-23 koleksiyon ve dekupe görselleri için: we.tl/t-LjRKiwZwgO 

Wrangler Sonbahar/Kış 22-23 koleksiyon ve dekupe görselleri için: we.tl/t-fjQLUrWSUO

Zamansız ve yenilikçi tasarımlarıyla sokak stilinde ilk akla gelen markalardan efsanevi Lee ve ikonik Wrangler, Sevgililer Günü’nde geniş seçkisiyle hediye seçiminizde kolaylık sağlıyor. Denim tutkunları için her bedene uygun fitleriyle yüksek konfor sağlayan Lee ve Wrangler, 14 Şubat yaklaşırken sevgilinizin uzun yıllar kullanabileceği garanti hediye seçenekleri sunuyor. Logolu sweatshirt ve tişörtler rahatlığıyla ön plana çıkarken, sevgiliniz için zamansız ve garanti bir hediye seçeneği oluyor. Kış mevsiminin vazgeçilmezi bomber ve sherpa ceketlerin yanı sıra her zevke hitap eden üst giyim parçaları hediye seçiminde göze çarpıyor. Sevgililer Günü için geniş ürün yelpazesinden koleksiyonu keşfedebilir, sezon sonu indiriminden faydalanabilirsiniz.

Sevgilinizi kusursuz fit uzmanlığıyla tanıştırmak isterseniz Lee ve Wrangler mağazalarından ona özel bir hediye seçebilir ya da dilediğini seçmesi için hediye çeki alabilirsiniz. Lee ve Wrangler Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonlarını Lee ve Wrangler mağazalarında, lee.com.tr ve wrangler.com.tr ve bayi satış noktalarında keşfetmeye davetlisiniz!

LEE® Hakkında

Lee®, H.D. Lee tarafından kurulan ikonik Amerikan denim ve casual giyim markasıdır. 130 yıllık marka, tüketiciye rahatlık ve konfor sağlamaya odaklı tasarım ve işçiliğiyle, insanların kendilerine olan güvenlerini artırmak ve hayata karşı dik duruş sergilemeleri için ilham vermektedir. Hareketten beslenen yenilikleri, çok yönlü stili ve fitlerinin vücuda üstün uyumu ile nesillerdir markayı sevenlerin sadakatini kazanmıştır.

 WRANGLER® Hakkında

Wrangler® markası, çalışan, eğlenen ve cesur bireyselliği tanıyan insanların ruhuna hitap eden bir Amerikan simgesidir. Kökleri 1904 yılı North Carolina’dan Greensboro’ya kadar uzanan Wrangler®, 1947’de kovboy ve çiftlik işçilerinin zorunlu ihtiyaçları için yaratılan ürünlerden doğdu. Denim 1950’lerde gençlik hareketinin üniforması olarak adapte edildiğinde, Wrangler gençlik tavrıyla eş anlamlı hale geldi. Öncü ruha sahip bir denim markası olan Wrangler®, yenilikçi broken twill denimi icat etti. Son zamanlarda yaptığı inovasyonlar arasında kimyasal kullanımını azaltan ve su kullanımını neredeyse tamamen ortadan kaldıran sürdürülebilir bir boyama işlemi olan Indigood bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.