DOLAR 32,4778 -0.09%
EURO 34,8270 -0.56%
ALTIN 2.440,110,18
BITCOIN 2072244-1,30%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lumberjack Tekstil Koleksiyonu Trend Modelleriyle Yeni Sezonda Yüzleri Gülümsetiyor
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Lumberjack Tekstil Koleksiyonu Trend Modelleriyle Yeni Sezonda Yüzleri Gülümsetiyor

Lumberjack Tekstil Koleksiyonu Trend Modelleriyle Yeni Sezonda Yüzleri Gülümsetiyor

ABONE OL
Mart 1, 2022 12:38
Lumberjack Tekstil Koleksiyonu Trend Modelleriyle Yeni Sezonda Yüzleri Gülümsetiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lumberjack Tekstil Koleksiyonu’nda yer alan spor kıyafetler hem doğa yürüyüşleri hem de spor salonlarında kullanabilecek birçok alternatifi bir arada sunuyor.

 

Hiçbir zaman şıklığından ve konforundan vazgeçemeyen kadınlar için Lumberjack Tekstil Koleksiyonu’nda; tayt ve bahar yağmurlarında tercih edilebilecek kapüşonlu üstler dikkat çekiyor. Spor salonunda, evde, doğada ve daha birçok alanda spor yaparken hareketinize esnek ve yumuşacık yapısıyla eşlik edecek kıyafetler, soft renkleri ile de göz dolduruyor.

 

Erkekler için ise; Sweat’ler ve kapüşonlu üstler rahat kesimlerinin yanı sıra kullanışlı yapıları, farklı renk ve desenleri ile koleksiyonda yerini alıyor. Spor kıyafetleri hareket özgürlüğü gerektiren tüm spor egzersizlerinde bir numaralı destekçi olurken, hava alan kumaşlar ve hafif yapıları ile de sağlıklı bir kullanım sunuyor.

 

Tüm egzersizlerde konfor ve rahatlığı estetikle buluşturmak isteyenlerin adresi Lumberjack’in oldukça zengin tekstil koleksiyonunu daha yakından incelemek için Instreet ve FLO mağazalarına uğrayabilir flo.com.tr ve instreet.com.tr sitelerine bakabilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.