DOLAR 32,2019 -0.01%
EURO 35,0227 0.02%
ALTIN 2.504,890,18
BITCOIN 21583920,26%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manchester City’nin Menajeri Pep Guardiola, OKX’in “Benim Kumaşım” Etkinliğinin Son Videosunda
  • Haber İtü
  • Uncategorized
  • Manchester City’nin Menajeri Pep Guardiola, OKX’in “Benim Kumaşım” Etkinliğinin Son Videosunda

Manchester City’nin Menajeri Pep Guardiola, OKX’in “Benim Kumaşım” Etkinliğinin Son Videosunda

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 19:03
Manchester City’nin Menajeri Pep Guardiola, OKX’in “Benim Kumaşım” Etkinliğinin Son Videosunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester City’nin Menajeri Pep Guardiola, OKX’in “Benim Kumaşım” Etkinliğinin Son Videosunda

Sektörde öncü rol oynayan kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX bugün, Manchester City Futbol Kulübü’nün, görev süresi boyunca takımı tarihi başarılara taşımış efsanevi menajeri Pep Guardiola’nın başrolde olduğu, “Benim Kumaşım” etkinliğinin son videosunu yayımladı.

“Benim Kumaşım” etkinliği, kendi alanlarında zirveye ulaşmış isimlerin cesaretini, kararlılığını ve direncini vurguluyor. Son videoda Pep, futbola başlama hikâyesini, nasıl şüphelerin üstesinden geldiğini ve rekabette bir adım önde olmak için yenilikçiliği nasıl sürdürdüğünü paylaşıyor. Ayrıca takımı yönetme ve oyuncuları motive etme felsefesini de açıklıyor.

“Benim Kumaşım” etkinliğinde şimdiye kadar, aralarında Manchester City erkek takımı oyuncuları Jack Grealish, Rúben Dias ve Ederson Santana de Moraes’in yanı sıra kadın takımının yıldızı Alex Greenwood’un da bulunduğu OKX küresel elçilerinin hikâyelerine yer verildi. Etkinliğin bir sonraki bölümü yakında duyurulacak; en son güncellemeleri OKX’in X Hesabı ve diğer sosyal medya kanallarından takip edebilirsiniz.

OKX ve Manchester City’nin ortaklığı 2022 yılının mart ayında taraftar deneyimini iyileştirme yönünde ortak bir misyonla başladı ve bu özel iş birliği “Unseen City Shirts” dijital koleksiyon etkinliği ve OKX Collective metaverse gibi yenilikçi Web3 deneyimleri ile sonuçlandı. 2022’nin temmuz ayında OKX 2022/23 sezonu için Kulübün Resmî Antrenman Kiti Ortağı ve daha sonra 2023’ün haziran ayında ise Kulübün Resmî Kol Sponsoru oldu. Kısa süre önce, OKX ve Manchester City Futbol Kulübü arasındaki ortaklığın başarısı sayesinde OKX, “Yılın Spor Sponsorluğu” dalında Avrupa Sponsorluk Birliği (ESA) Ödülü’ne layık görüldü.

Daha fazla bilgi edinmek isterseniz okx.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

SON

Detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz:
[email protected]

OKX Hakkında
OKX, sektörde öncü rol oynayan bir küresel kripto borsası ve yenilikçi bir Web3 teknoloji şirketidir. Küresel çapta 50 milyonu aşkın kullanıcının tercih ettiği OKX, dünyanın dört bir yanındaki traderlar tarafından en hızlı ve en güçlü kripto uygulamalarından biri olarak tanınıyor.

İngiltere Premier Ligi şampiyonu Manchester City FC, McLaren Formula 1 ve olimpiyat madalyalı Scotty James gibi üst düzey ortaklıklara sahip olan OKX, taraftar odaklı yeni iş birliği fırsatlarıyla taraftar deneyimini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Aynı zamanda daha fazla içerik oluşturucuyu Web3’e çekmeyi hedefleyen bir girişimde yer alan OKX, Tribeca Festivali’nin de ana ortağıdır.

Web3 Cüzdan platformunda ise kullanıcılarına, NFT ve metaverse dünyasını keşfederken GameFi ve DeFi tokenleriyle al-sat yapabilmelerini mümkün kılan ürün ve çözümler sunuyor.

OKX ayrıca sektördeki standartları yükseltme ve şeffaflık taahhüdüne sadık kalarak aylık olarak Rezerv Kanıtı raporlarını yayımlıyor.

OKX hakkında daha fazla bilgi edinmek için OKX uygulamasını indirebilir veya okx.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.