DOLAR 32,5266 -0.05%
EURO 34,9822 0.41%
ALTIN 2.432,490,40
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metin Şentürk’e ‘En Çevreci Sanatçı’ Ödülü

Metin Şentürk’e ‘En Çevreci Sanatçı’ Ödülü

ABONE OL
Mart 17, 2022 11:22
Metin Şentürk’e ‘En Çevreci Sanatçı’ Ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OGM tarafından ilk kez 2019 yılında gerçekleştirilen “Yeşilin EN’leri Ödül Töreni’nin bu yıl 4’üncüsü düzenlendi. 2021 yılında Türkiye ormancılığında üstün hizmet gösteren kişi ve kuruluşlara başarılarından ve ormancılığa katkılarından dolayı ödüllerin dağıtıldığı organizasyonda sanat, spor ve medya dünyasından da isimler ödüllendirildi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr. Vahit Kirişci ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in ödülleri taktim ettiği törende, Metin Şentürk’e ‘En Çevreci Sanatçı’, Murat Kekilli’ye ‘En Gönüllü Sanatçı’, ünlü futbolcu Mesut Özil’e ise ‘En Duyarlı Sporcu’ ödülü verildi.

Ormanların korunması ve geliştirilmesine destek sağlayan OGM personeli, özel şirketler ve STK’ların da ödüllendirildiği programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Orman Genel Müdürü Sayın Bekir Karacabey konuşmasında şöyle dedi: “Yeşil Vatan için Genel Müdürlüğümüzün pek çok alanda EN’lere ulaşmasını sağlayan, orman teşkilatımızın her bir mensubuna, özel sektör temsilcilerine, orman köylerini kalkındırma kooperatif temsilcilerine, medya kuruluşu temsilcilerine, sanatçılara ve sivil toplum kuruluşlarına huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyor ve ödül almaya hak kazananları gönülden kutluyorum.”

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.