DOLAR 32,3434 0.24%
EURO 35,1092 -0.15%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mondelēz International Türkiye yeniden   ‘En İyi İşveren’ olarak seçildi
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Mondelēz International Türkiye yeniden ‘En İyi İşveren’ olarak seçildi

Mondelēz International Türkiye yeniden ‘En İyi İşveren’ olarak seçildi

ABONE OL
Ocak 18, 2023 11:33
Mondelēz International Türkiye yeniden   ‘En İyi İşveren’ olarak seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mondelēz International Türkiye, başarılı İK politikaları ve çalışanlara yönelik uygulamaları ile 2023 yılında da Top Employers Enstitüsü tarafından ödüllendirildi. Mondelez, yaptığı çalışmalarla üst üste ikinci kez ödülün sahibi oldu.

İşe alım, yetenek yönetimi, performans yönetimi, bağlılık ve işe uyum gibi İK uygulamalarında dünya standartlarına uygun çalışan Mondelēz, Türkiye’de bu yıl da Top Employers Enstitüsü tarafından “En İyi İşveren” sertifikasına layık görüldü. Dünyanın önde gelen şirketlerinin yer aldığı değerlendirmede, kapsayıcılık ve çeşitlilik unsurlarını benimseme ve teşvik etme misyonuyla da hareket eden Mondelēz, ‘’En İyi İşveren” ödülünü üst üste iki kez kazanan şirketlerden biri oldu.

Aldıkları ödülle ilgili mutluluklarını dile getiren Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz “Mondelez International Türkiye olarak çeşitlilik ve kapsayıcılık en önemli konularımız arasında yer alıyor. Irk, dil, din, cinsiyet farkı gözetmeksizin çalışanlarımızdaki farklılıkları benimseyerek onlara güvenli ve huzurlu bir iş ortamı sunuyoruz. En değerli varlığımızın insan olduğu bilinciyle hareket ediyor ve çalışanlarımızın hayatına değer katan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İşe alım, yetenek yönetimi, performans yönetimi, bağlılık gibi konularımızın birçok kategoride değerlendirilip, bir kez daha “En İyi İşveren” sertifikasıyla taçlandırılması bizim için gurur verici. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da insana odaklanan bir anlayışla, Mondelez International Türkiye çalışanlarının hayatına değer katacak çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Mondelez, kadınların iş ve sosyal hayatını iyileştiriyor

Kadın istihdamına yönelik yaptıkları çalışmalarla ilgili İhsan Karagöz, şunları söyledi: “Mondelez International Türkiye olarak kadınların iş ve sosyal hayatlarına olumlu yönde katkı sağlamaya yönelik birçok çalışmamız bulunuyor. Bunlardan en önemlisini satışta kadın çalışan sayımızı artırmaya yönelik olan aktivitelerimiz oldu. Bu çalışmalarımızla ‘En Fazla Kadın İstihdamı Sağlayan Şirketler’ arasında yer aldık. Gerek şirket içinde farkındalık yaratma çalışmaları gerek üniversiteler ile gerekse de çeşitli kadın kuruluşları ile olan iş birliklerimiz sayesinde kadın çalışan sayımızı çok daha yukarılara taşıyacağız.”

İnsan Kaynakları (İK) alanında dünyanın en prestijli organizasyonları arasında yer alan ‘Top Employers Enstitüsü, her yıl 5 kıtada 123 ülkede yürüttüğü sertifika programı ile çalışan koşullarında mükemmelliği yakalayan ve iş dünyasının zenginleşmesine katkıda bulunan prestijli şirketleri, yani Dünyanın En İyi İşverenleri’ni seçerek ödüllendiriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.