DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
ALTIN 2.324,840,25
BITCOIN 2264318-0,41%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Motokurye ile kadın sürücünün tekmeli-yumruklu kavgası kamerada
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Motokurye ile kadın sürücünün tekmeli-yumruklu kavgası kamerada

Motokurye ile kadın sürücünün tekmeli-yumruklu kavgası kamerada

ABONE OL
Şubat 25, 2022 10:21
Motokurye ile kadın sürücünün tekmeli-yumruklu kavgası kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da, yol verme nedeniyle tartışan motokurye ile kadın otomobil sürücüsünün tekmeli ve yumruklu kavgası, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, dün Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Ahimesut Bulvarı’nda motosikletle giden Motokurye, öndeki otomobilin sürücüsü ile yol verme meselesinden tartıştı. Kırmızı ışıkta duran ve aracından inen sürücü ile yanına gelen motokuryenin tartışması, kavgaya döndü.

Kadın sürücü, “Hava yağışlı, 1 saattir yol istiyorum, sen yol vermiyorsun” diyerek tepki gösteren kuryeye eliyle vurdu. Kuryenin de karşılık vermesi üzerine iki taraf tekme ve yumruklar ile birbirine girdi. Kurye ve sürücü, çevredekilerin araya girmesiyle sakinleştirildi.

Öte yandan kavga anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, iki tarafın tartıştığı ve birbirlerine vurduğu anlar yer aldı. Motokurye ve otomobil sürücüsü birbirlerinden şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.