DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nine West En Özel Anlara Topuklu Ayakkabı Koleksiyonu’yla Eşlik Ediyor!
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Nine West En Özel Anlara Topuklu Ayakkabı Koleksiyonu’yla Eşlik Ediyor!

Nine West En Özel Anlara Topuklu Ayakkabı Koleksiyonu’yla Eşlik Ediyor!

Moda ve şehir şıklığını yansıtan koleksiyonlar sunan Nine West’in özel davetlere zarafet katacak topuklu ayakkabı koleksiyonu, şıklığını bir adım öne taşımak isteyen kadınları bekliyor!

ABONE OL
Mayıs 19, 2022 11:26
Nine West En Özel Anlara Topuklu Ayakkabı Koleksiyonu’yla Eşlik Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Topuklu ayakkabı denince akla ilk gelen marka olan Nine West, topuklu sandalet, terlik ve stiletto modelleriyle en özel anlarda güçlü ve cesur adımlar atmayı seven kadınlara birçok alternatif sunuyor.

Zarafetin simgesi olan stilettolar, Nine West Yeni Sezon Koleksiyonu’nda farklı renk ve tasarımlarla yer alıyor. Sade kombinlere renk katacak taşlı, toka detaylı, saten ve bilekten bağlamalı model alternatifleri kadınların şıklığını kusursuzca tamamlıyor. Sarı, lacivert, bej, pembe, fuşya, siyah, beyaz, yeşil, kırmızı ve sarı gibi cıvıl cıvıl renklerin dikkat çektiği modeller, uçuş uçuş elbise, etek, gömlek, tulum ve daha birçok kombinin en zarif parçası oluyor. Hem en özel anlarda hem de günlük hayatta tercih edilecek model alternatifleri Nine West’te sizleri bekliyor!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.