DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ohio’da Bebeği Evde Bırakan Kadın Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı
  • Haber İtü
  • Dünya
  • Ohio’da Bebeği Evde Bırakan Kadın Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı

Ohio’da Bebeği Evde Bırakan Kadın Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı

ABONE OL
Mart 20, 2024 12:05
Ohio’da Bebeği Evde Bırakan Kadın Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın, Bebeğini Evde Bırakıp Tatildeyken Ölümüne Yol Açtı

ABD’nin Ohio eyaletinde yaşanan trajik bir olayda, Kristel Candelario isimli kadın, 16 aylık bebeğini evde bırakıp tatile giderek ölümüne sebep olmaktan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Olayın Detayları

32 yaşındaki Kristel Candelario, geçen ay kızı Jailyn’in cinayetiyle ilgili suçunu kabul etti. Savcılara göre, Candelario haziran ayında Detroit ve Porto Riko’ya seyahate giderken küçük çocuğu Cleveland’daki evlerinde yalnız bıraktı. Seyahatten dönüşünde Jailyn’i yerde yatarken bulan Candelario, durumu fark ederek polise haber verdi. Ancak çocuk acil müdahale ekipleri gelmeden önce hayatını kaybetti.

Mahkeme Kararı

Cuyahoga İlçe Savcılığı, yürümeye başlayan çocuğun ölümü sırasında aşırı derecede susuz kaldığını belirtti. Tıp uzmanları ise çocuğun açlık ve susuzluktan öldüğünü tespit etti. Kristel Candelario, Pazartesi günü hakime ve mahkemeye hitaben, Jailyn’in ölümünün kendisine çok acı verdiğini ifade etti. İspanyol bir tercüman aracılığıyla, “Yaptıklarımı haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama kimse ne kadar acı çektiğimi ve neler yaşadığımı bilmiyordu” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.