DOLAR 32,5540 0.28%
EURO 34,9426 0.45%
ALTIN 2.434,44-0,16
BITCOIN 2057520-0,50%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

P. Diddy Skandalı ve Şoke Edici İddialar

P. Diddy Skandalı ve Şoke Edici İddialar

ABONE OL
Mart 28, 2024 16:10
P. Diddy Skandalı ve Şoke Edici İddialar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

P. Diddy’nin Evine Baskın ve İddialar

Ünlü rapçi P. Diddy’nin evlerine düzenlenen baskınlar sonucunda şoke edici iddialar ortaya çıktı. Diddy, çeşitli kadınlar ve bir erkek yapımcı tarafından tacizle suçlanıyor. Ancak ünlü rapçi tüm suçlamaları reddetmeye devam ediyor.

Diddy’nin Yeni İddiaları

Mahkeme belgelerinde, P. Diddy’nin reşit olmayan bir genç kızla görüntülerinin bulunduğu ve kız arkadaşının onun için pembe kokain taşıdığı iddiaları yer alıyor. Ayrıca, Diddy’nin eski sevgilisi City Girls rapçisi Yung Miami’nin taciz ve seks işçiliği iddiaları da gündemde.

İddiaların Arka Planı

Davanın bir diğer şüphelisi olan Rodney ‘Lil Rod’ Jones’a göre, P. Diddy ve diğer birçok kadına seks işçisi olarak aylık ücret ödeniyordu. Jade Ramey ve Daphne Joy gibi isimler de iddialar arasında yer alıyor.

Son Dakika Gelişmeleri ve Silahlı Saldırı İddiaları

P. Diddy ve oğlu Justin Combs’un Los Angeles’taki bir kayıt stüdyosunda karıştığı silahlı saldırı iddiaları da davanın ayrı bir boyutunu oluşturuyor. Ayrıca, rapçi ve müzik kralının cinsel saldırı suçlamalarıyla da karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

Cassie’nin Suçlamaları ve Anlaşma

P. Diddy’nin eski sevgilisi Cassie’nin de rapçiye yönelik suçlamaları gündeme gelmiş ve dava açmıştı. Ancak iki taraf, davanın hemen ardından anlaşma sağlayarak mahkeme dışında çözüm yolu bulmuşlardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.