DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22387002,88%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde Parçalanmış Ceset Bulundu

Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde Parçalanmış Ceset Bulundu

ABONE OL
Mayıs 28, 2024 15:14
Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde Parçalanmış Ceset Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın Korkunç Keşfi

Dün sabah saatlerinde Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde yaşanan olayda, bir vatandaş çöp atmak için konteynere yaklaştığında korkunç bir manzara ile karşılaştı. Parçalanmış bir cesetle karşılaşan vatandaş hemen polisi aradı.

Olay Yerinde Geniş Güvenlik Önlemi

Polis ekipleri, olay yerine gelerek geniş çaplı bir güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerde, cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış halde iki farklı konteynerde bulunduğu belirlendi. Cesedin erkek bir bireye ait olduğu tespit edildi.

Konteynerlerde Detaylı İnceleme

Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede bulunan diğer konteynerlerde de detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda parçalanmış cesedin mahalledeki 4 ayrı konteyner içinde olduğu belirlendi.

Kurbanın Kimliği Tespit Edildi

Yapılan incelemeler sonucunda cesedin Nihat Salih adındaki bir kişiye ait olduğu belirlendi. Cesedin kimliği tespit edildikten sonra Nihat Salih’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.