DOLAR 32,4507 0.06%
EURO 34,7633 -0.17%
ALTIN 2.434,940,01
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın Şehit Edilmesi

Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın Şehit Edilmesi

ABONE OL
Nisan 10, 2024 15:05
Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın Şehit Edilmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Naaşı Ailesinin Evinde Helallik Alındıktan Sonra Defnedildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın naaşı, Değirmenli beldesindeki ailesinin evine götürüldü. Helallik alınmasının ardından, belde meydanında cenaze töreni düzenlendi.

Ailesi ve Yakınları Gözyaşları İçinde Vedalaştı

Şehidin tabutuna sarılan baba İdris, anne Gülbahar ve eşi Kübra Aslan, duygusal anlar yaşadı. Kübra Aslan, bir yaşındaki kızı Ruveyda’ya şehidin fotoğrafını göstererek, “Babanı tanıyor musun?” dedi. Ağlayan Ruveyda’yı teselli eden anne, “Allah seni daha çok seviyormuş. Maşallah sana. Allah bize de nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Cenaze Namazı ve Defin İşlemi

Öğle vakti İl Müftüsü Osman Ayas’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit Aslan Değirmenli beldesi mezarlığında toprağa verildi. Törene katılanlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganı atarak tekbir getirdi.

Törene Katılan Yetkililer ve Vatandaşlar

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce ve diğer birçok siyasi ve askeri yetkili ile vatandaşlar katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ