DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.307,481,33
BITCOIN 22867632,58%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Reşat Gürsöz Kimdir?

Reşat Gürsöz Kimdir?

ABONE OL
Mayıs 5, 2022 10:07
Reşat Gürsöz Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim hayatını İstanbul Arel Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi’nde devam ederek Reşat Gürsöz ve daha sonrasında Hubspot, Semrush, Google Ads, Youtube, Woorank ve Twitter gibi mecralarda 25 uzmanlık alanında yeterliliği bulunmaktadır. En büyük projeleri arasında yer alan Türk Ekonomi Bankası ile Dijital Faktoring proje ile Amerika’da “İnovasyon Ödülü”ne layık görülmüştür. Türkiye’de yer alan çok büyük markaları yöneten ve bunlar arasında Markafoni gibi çok büyük şirketlerin dijital ve yazılım projelerinde yer almıştır. Tam 16 yıldır kazandığı ciddi tecrübe ve birikim ile büyük şirketlere halen danışmanlık ve eğitimler vermektedir.

Daha sonra ise, Türkiye’nin en büyük ve en prestijli medya grubu olan ATV Turkuvaz Medya’da ATV Dijital’de çalışmıştır. Şuanda ise Moda şirketinde E-Ticaret Direktörlüğü yapmaktadır. İlgilendiği sektörler arasında E-Ticaret, Dijital Pazarlama, Yazılım, Yapay Zeka ve Girişimcilik yer almaktadır. Birden fazla eğitim ve seminerler vermiştir.

Amerika’da İnovasyon ödülüne yapmış olduğu proje ile layık görülmüştür. Projesinde ise çok ciddi kar oranı elde edilmiştir.

https://www.linkedin.com/in/resatgursoz/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.