DOLAR 32,5059 0.03%
EURO 34,9262 -0.24%
ALTIN 2.440,370,18
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ROTA CONCEPTEV

ROTA CONCEPTEV

ABONE OL
Ekim 19, 2022 06:17
ROTA CONCEPTEV
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ürettiği her fikrin güvenilir, modern ve sürdürülebilir olmasını hedefliyor. Bu düşünce yapısı üzerine kurulan her projenin başarısına inanan firma hem doğaya hem de insana saygılı yapılar üretmek için çalışıyor. İnsan ve doğanın birbirinden ayrılmayacak bir bütünü oluşturan iki vazgeçilmez parça olduğunun bilinci ile üreten ve geliştiren firma bu alanda kendini her geçen gün geliştiriyor

1987 yılından bu yana inşaat sektörünün dinamiklerini belirleyen öncü firmalar arasında yer alan ROTA CONCEPTEV  sahip olduğu vizyonu ve temelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. İzmir inşaat sektörüne öncülük eden firmanın ileri görüşlü projeleri beğeni topluyor. Firmanın farklı sektörlerde başarı ile tamamladığı projelerde İzmir inşaat sektörünün nabzını tuttuğunu gösteriyor. Eğitim, endüstri, konaklama ve ticari amaçlarla pek çok projeyi başarılı bir şekilde bitiren firma  gelişen İzmir ile birlikte büyüyor.

SİZ HAYAL EDİN BİZ YAPALIM SÖZÜ İLE HERKESİ HAYALİNDEKİ EVE KAVUŞTURUYOR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.