DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22473171,29%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suri Cruise, Carnegie Mellon Üniversitesi’ne Kabul Edildi

Suri Cruise, Carnegie Mellon Üniversitesi’ne Kabul Edildi

ABONE OL
Haziran 8, 2024 16:25
Suri Cruise, Carnegie Mellon Üniversitesi’ne Kabul Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suri Cruise, ABD’nin Pittsburgh şehrindeki Carnegie Mellon Üniversitesi‘ne kabul edildi. Genç kız, yeni üniversitesini TikTok‘ta giydiği bir sweatshirt ile duyurdu.

Baba Tom Cruise’un Üniversite Sürecinde Rolü Yok

Kaynaklara göre, Suri’nin annesi başvurularında yardımcı olmasına rağmen, çok daha ünlü olan babası Tom Cruise’un kendisini yetiştirmede hiçbir rol üstlenmediği belirtiliyor. Suri, “nepo baby” imkanlarından yararlanmadan üniversiteye kabul edildi.

Moda Eğitimi Alacak

Suri’nin moda eğitimi alacağı öğrenildi. Küçük yaşlardan beri şık kıyafetleriyle dikkat çeken genç kızın, iddialara göre, 5 milyon dolar değerinde bir gardıroba sahip olduğu belirtiliyor.

Katie Holmes’un Gururu ve Endişesi

Suri’nin başarısından gurur duyan annesi Katie Holmes, kaynaklara göre aynı zamanda aşırı korumacı. Ünlü anne, küçük kızını üniversiteye gönderme düşüncesinin kendisini sıkıntıya soktuğu ifade ediliyor.

Anlaşma Detayları

Tom Cruise ve Katie Holmes’un tek çocuğu olan Suri’ye, Cruise’un kızının 18 yaşına gelene kadar yılda 400.000 dolar ödemeyi kabul ettiği ve üniversite harçlarını da karşılayacağı öğrenildi. Anlaşmanın şartlarına göre, Cruise, kızının hayatında fiziksel olarak yok olsa da sağlık, diş, sigorta, eğitim, üniversite ve diğer ders dışı masraflarını karşılamaya devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.