DOLAR 32,3508 -0.08%
EURO 34,8922 0.17%
ALTIN 2.389,94-0,27
BITCOIN 19994994,64%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taylor Swift, Spotify’de Yeni Bir Rekora İmza Attı

Taylor Swift, Spotify’de Yeni Bir Rekora İmza Attı

ABONE OL
Nisan 21, 2024 16:07
Taylor Swift, Spotify’de Yeni Bir Rekora İmza Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taylor Swift’in Son Albümü Spotify’de Rekor Kırdı

Taylor Swift, The Tortured Poets Department adlı son albümüyle kariyerinde yeni bir rekora imza attı. Spotify, Swift’in albümünün platformda bir günde en çok dinlenen albüm rekorunu kırdığını duyurdu.

Swift, Midnights Albümünün Başarısını Geçti

Swift’in bu rekoru, iki yıl önce ABD’de ilk haftasında 1,6 milyon kopya satan Midnights albümünün başarısını geride bıraktı. Midnights, Anti-Hero ve Bejeweled single’larının yer aldığı albüm, Grammy’de yılın albümü ödülünü kazanarak Swift’i bu ödülü dört kez kazanan ilk kişi yapmıştı.

Swift, Hayranlarını Heyecanlandırdı

Swift’in merakla beklenen yeni albümü cuma günü yayınlandı ve dünyanın dört bir yanındaki Swiftie’leri çılgına çevirdi. Albüm, ünlü şarkıcının kalp kırıklığını açığa çıkardığı ve öfkesini eski partnerlerine yönlendirdiği 31 parçadan oluşuyor.

Albümde yer alan parçalar arasında, eski sevgilisi İngiliz aktör Joe Alwyn hakkında olduğu düşünülen So Long, London gibi parçalar da bulunuyor. Alwyn’le altı yıl birlikte olan Swift, bir dönem Londra’ya taşınmıştı.

But Daddy I Love Him adlı parçanın ise Swift’in geçen yıl The 1975’in solisti Matty Healy ile yaşadığı ilişkiden esinlendiği tahmin ediliyor.

Swift: “En Üzücü Hikayemizi Anlattıktan Sonra Onu Geride Bırakabiliriz”

Swift, albüm hakkında konuşurken, “O bölüm kapandı. İntikam alınacak hiçbir şey yok, yaralar iyileştiğinde bir hesap da kalmıyor. En üzücü hikayemizi anlattıktan sonra ondan kurtulabiliriz” ifadelerini kullandı.

İlk olarak 16 parça olarak yayınlanan albüme birkaç saat sonra 15 parça daha eklendi, bu da hayranlar ve eleştirmenler arasında yeni tartışmalara neden oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.