DOLAR 32,1950 -0.03%
EURO 35,0181 -0.01%
ALTIN 2.521,650,85
BITCOIN 22029302,54%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor’un Değerlendirmesi
  • Haber İtü
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor’un Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor’un Değerlendirmesi

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 18:09
Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor’un Değerlendirmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fuat Çapa: Konyaspor Maçı Hayati Önem Taşıyor

Yılport Samsunspor’un futbol direktörü Fuat Çapa, 12 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacakları TÜMOSAN Konyaspor maçını değerlendirdi. Çapa, Trabzonspor’u yenerek rahat nefes aldıklarını belirtti ancak matematiksel olarak kümede kalmayı henüz garantilemediklerini vurguladı.

Önemli Bir Karşılaşma: Konyaspor Maçı

Çapa, “Geçen hafta Trabzonspor karşısında müthiş bir performans sergiledik ancak şimdi tamamen Konyaspor maçına odaklanmalıyız. Lig sıralamasında iyi durumda olsak da küme düşme potasından uzaklaşmadık. Konyaspor maçı da bizim için hayati önem taşıyor.” ifadelerini kullandı.

Deplasmanda Alınan Puanlar Önemli

Çapa, Yılport Samsunspor’un deplasmanda sadece Yukatel Adana Demirspor karşısında galibiyet aldığını hatırlatarak, “Deplasman karnemiz zayıf ancak bu durumu değiştirmeliyiz. Bu sezon son 2 deplasman maçı, gelecek sezonun hazırlığı için önemli. Oyuncularımız, Konyaspor karşısında 3 puanı hedefleyerek mücadele edecek.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.