DOLAR 32,4993 -0.14%
EURO 34,9572 0.32%
ALTIN 2.428,070,21
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TXO Design Gastronomi Sohbetleri Youtube’da Başlıyor!

TXO Design Gastronomi Sohbetleri Youtube’da Başlıyor!

ABONE OL
Mart 23, 2022 08:54
TXO Design Gastronomi Sohbetleri Youtube’da Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 yıldır yeme içme sektöründe etkileşimi yüksek mekânlar tasarlayan SEKSENDOKUZ ve TXO Design’ın kurucusu Mimar Ayşe Çetin gastronomi dünyasının uzman profesyonellerini ve önde gelen kanaat önderlerini Youtube üzerinden yayınlanacak olan “Gastronomi Sohbetleri” programında ağırlayacak. 4 Nisan Pazartesi Saat 20:00’de TXO Design Youtube kanalında yayınlanacak olan “Gastromimari” başlıklı ilk programın konukları gastronomi dünyamızın en öde gelen isimlerinden biri olan, yeme-içme danışmanı Osman Serim ve Noir Pit Coffee kurucu ortağı İbrahim Demir. Mimar Ayşe Çetin konukları ile yeme-içme mekanlarının başarısında mimari tasarım etkisini masaya yatıracak. Program, aynı zamanda SEKSENDOKUZ Youtube kanalından da yayınlanacak.

Gastronomi dünyasının nabzı Youtube’da atacak

Uzun yıllara dayanan kariyerinde gastronomi sektörüne odaklanan ve bugüne kadar yüzlerce yeme-içme mekanı projesine imza atmış olan Mimar Ayşe Çetin “Gastronomi Sohbetleri” programında her ay gastronomi dünyasının önde gelen isimleri ile farklı konulara değinecek. Gastronomi dünyasının nabzını tutmayı hedefleyen programda, sektörü etkileyen gelişmeler, yeni trendler, gelecek değerlendirmeleri ve mimari ile gastronominin kesişim noktasındaki birçok konu yatırımcı, müşteri ve mimar gözünden ele alınacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.