DOLAR 32,3783 0.16%
EURO 34,9965 -0.29%
ALTIN 2.323,900,20
BITCOIN 2260128-0,77%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÜNLÜ AMERİKALI TASARIMCI SAÇ EKİMİNDE TURKEY HAIR CENTER’I TERCİH ETTİ
  • Haber İtü
  • Gündem
  • ÜNLÜ AMERİKALI TASARIMCI SAÇ EKİMİNDE TURKEY HAIR CENTER’I TERCİH ETTİ

ÜNLÜ AMERİKALI TASARIMCI SAÇ EKİMİNDE TURKEY HAIR CENTER’I TERCİH ETTİ

ABONE OL
Aralık 11, 2022 15:13
ÜNLÜ AMERİKALI TASARIMCI SAÇ EKİMİNDE TURKEY HAIR CENTER’I TERCİH ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü birçok sanatçının tercih ettiği ünlü takı ve mücevher firması GLD’nin CEO’su Dan Folger saç ekimi operasyonu için Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Turkey Hair Center’i tercih etti.

Sevgilisiyle birlikte İstanbul’a gelen ünlü tasarımcı Dan Folger saç ekimi operasyonundan sonra yatla boğaz turu yapmayı ve İstanbul gezisi yapmayı da ihmal etmedi.

Daha önce birçok kez İstanbul’a gelmek istediğini belirten Dan Folger “ İstanbul’a saç ektirmek için geleceğim aklıma dahi gelmezdi,  bir süredir sosyal medyadan Turkey Hair Center firmasını takip ediyordum ve bu geziyi aynı zamanda saç ekimi operasyonu yaptırmak için de planlamak istedim.” dedi.

Sevgilisiyle birlikte İstanbul’da olmaktan gayet memnun olan ünlü tasarımcı “ Saç ekimi işlemim çok başarılı geçti, daha önce birçok klinik ile görüşmüştüm; fakat Turkey Hair Center ile yaptığım görüşme karar almamda etkili oldu. Operasyon öncesinde ve sonrasında mükemmel bir zaman geçirdim. Tekrar Türkiye’ye gelmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Turkey Hair Center CEO’su Nazmi Güldeş; “Amerika, İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinden sağlık turizmi kapsamında birçok insan ülkemizi tercih ediyor, Türkiye’nin ekonomik sürdürülebilir kalkınmasında ve uluslar arası alanda rekabet gücünün artmasında sağlık turizminin önemli bir payı var. Hedefimiz Türk firmaları olarak marka değerimizi artırmak ve sağlık turizminde uluslar arası alanda ülkemizi başarılı şekilde temsil etmek.” olduğunu belirti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.