DOLAR 32,3655 0.07%
EURO 35,5117 0.29%
ALTIN 2.323,210,19
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YAZIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLER  “İSTANBUL CEVAHİR”DE  BULUŞUYOR
  • Haber İtü
  • Gündem
  • YAZIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLER “İSTANBUL CEVAHİR”DE BULUŞUYOR

YAZIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLER “İSTANBUL CEVAHİR”DE BULUŞUYOR

Yaz tatilini İstanbul’da geçirenler “İstanbul Cevahir”de hazırlanan yaz programıyla alışveriş, eğlence ve ziyafet dolu anlar yaşıyor. “Yine Cevahir’de!” mottosuyla birbirinden güzel yaz etkinlikleri sunan “İstanbul Cevahir”, 22 Temmuz’dan itibaren yaz temalı dekorları ve içecek ikramlarıyla mevsimin neşesini konuklarıyla buluşturacak.

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 08:09
YAZIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLER  “İSTANBUL CEVAHİR”DE  BULUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İstanbul Cevahir”, 22 Temmuz’dan itibaren alışveriş merkezi içerisinde konumlandırılacak olan yaz dekorlarıyla ve yazın serinletici içecekleriyle tatilin keyfini İstanbul’da yaşatacak. 22-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan içecek ikramlarının yanı sıra 22 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında yaz konseptli dekorlar, ilgili alanlarda konuklarını ağırlayacak.

Herkes gidince İstanbul’un daha güzel olduğunu düşünenler, yaz tatiline çıkamayanlar ve en güzel story’leri İstanbul’da atanlar “İstanbul Cevahir”de buluşurken; tatildeymiş gibi fotoğraf çekip, tatildeymiş gibi paylaşılsın diye birbirinden özel dekorlar yaz boyunca misafirlerini bekliyor olacak.

Rengârenk Yaz Dekorları “Yine Cevahir’de!”

“İstanbul Cevahir”in girişine kurulacak “Cevahir Surf Shack”, yaz havasını hissettiren deniz konseptiyle ziyaretçilerini karşılarken; kumsalda çekilen klasikleşmiş kadraj anlayışını kum ve şezlonglarla oluşturacak “Cevahir Beach” de misafirlerin deniz, kum, güneş duygusunu yaşayarak fotoğraf çekmesine eğlenceli bir imkân sunacak.

“Cevahir Cool Pin Circle” alanındaki çarkı çevirenler, dilimlerde yer alan soğuk içecek ya da milkshake gibi soğuk atıştırmalıklardan birini anında kazanacak. Ödül kazananlar, kumsal kültürünün ikonu olan bambu bar konseptli “Cevahir Beach Club”ta serinleten yaz lezzetleriyle buluşacak. Ayrıca “İstanbul Cevahir”in her kattan görülen orta alanında oluşturulacak “Cevahir Pool”, keyifli bir havuz illüzyonu yaratacak. Havuzun olmazsa olmazı flamingo, deniz topu, deniz yatağı ve donut deniz simidi ile heyecanlı fotoğraf kareleri de “Yine Cevahir’de!” olacak.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.