DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2036850-2,60%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünyanın tercihi Playmobil oyun setleri sadece D&R’da!

Dünyanın tercihi Playmobil oyun setleri sadece D&R’da!

ABONE OL
Mart 17, 2022 11:29
Dünyanın tercihi Playmobil oyun setleri sadece D&R’da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocukların oyunları şimdi daha renkli! Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, hayal gücü ve yaratıcılığa kapı aralayan Playmobil oyun setleriyle çocukların görsel alanda planlama yapma, konsantre olma yeteneklerini geliştirerek istedikleri eğlenceyi sunuyor. Pek çok farklı temaya sahip oyun setleri, miniklerin yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştiriyor. Farklı setler aynı zamanda bir arada kullanılarak çocukların hayal güçlerini sınırsız yansıtmalarını sağlıyor.

 

4 ila 10 yaş arası çocukların keyfini çıkarabileceği Playmobil, çeşitli tarihi, modern ve kurgusal oyun temalarına sahip. Yaklaşık 300 ürün seçeneği bulunan setler, popüler film ve televizyon serilerinin lisanslı ürünlerini de çocuklarla buluşturuyor. 3 inçlik figürleriyle adeta minyatür bir dünya sunan Playmobil, çocuklarda yaratıcılığı ve rol yapma becerilerini destekliyor. Playmobil ürünleri, yaklaşık 80 kişilik bir tasarımcı ve mühendis ekibi tarafından, miniklerin hayallerinden ilham alınarak geliştiriliyor. Yeni set eklentileriyle her zaman güncel kalan oyuncaklar; çocukların oyun zamanının daha kaliteli geçmesine, arkadaşları ile sosyal etkileşimlerinin artmasına katkı sağlıyor.

 

Güvenli ve kaliteli oluşu, ailelerin de tercih sebebi

 

Playmobil, ürünleri kalitesiyle de ailelerin güvenini kazanıyor. Kalite ve güvenliği öncelik olarak gören Playmobil’in oyuncakları, bağımsız test laboratuvarlarınca renk, malzeme ve nihai ürün açısından test ediliyor. Yeni temalarla birbirinden eğlenceli Playmobil oyun setleri, sadece D&R mağazaları ve dr.com.tr’de çocukları bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.