DOLAR 32,5021 -0.03%
EURO 34,8502 -0.5%
ALTIN 2.442,960,29
BITCOIN 2077626-1,13%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hayat Kimya’nın iletişim ajansı   desiBel Ajans oldu

Hayat Kimya’nın iletişim ajansı desiBel Ajans oldu

ABONE OL
Mart 2, 2022 09:06
Hayat Kimya’nın iletişim ajansı   desiBel Ajans oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

desiBel Ajans, müşteri portföyüne yeni bir marka ekledi. Hızlı tüketim sektöründe Türkiye’nin öncü şirketlerinden birisi olan Hayat Kimya’nın yeni iletişim ajansı desiBel Ajans oldu.

Mart 2022 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında dünyanın 100’ü aşkın ülkesinde 17 marka ile faaliyette bulunan Hayat Kimya’nın tüm kurumsal ve marka iletişim faaliyetlerini desiBel Ajans yürütecek.

PR, dijital iletişim, kreatif ve etkinlik alanlarında çeşitli sektörlerden pek çok markaya hizmet sunan desiBel Ajans, Hayat Kimya’nın stratejik iletişim, pazarlama iletişimi, medya ilişkileri, gündem yönetimi ve kriz iletişimi konularındaki tüm çalışmalarına destek verecek.

desiBel Ajans’ın hizmet verdiği markalar arasında Sabancı Holding, Togg, Sanofi, SOCAR Türkiye, Atasay, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Intercity, Huawei, Kredi Kayıt Bürosu, Mondelez International Türkiye, Orvital, Kredi Garanti Fonu, Vakıf Katılım, Puma, Republika, Riot Games, TeknoSA, Tetra Pak, Tiryaki Agro, Sodexo ve Sigortam.net yer alıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.