DOLAR 32,3876 -0.17%
EURO 34,7959 0.12%
ALTIN 2.439,320,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi’ni Açtı
  • Haber İtü
  • Gündem
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi’ni Açtı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi’ni Açtı

ABONE OL
Mart 8, 2024 15:05
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi’ni Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi’nin Açılışını Gerçekleştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Gaziosmanpaşa Stadı yerine yapılan Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Merkez, meydan, spor tesisleri, yüzme havuzu, kreş, Enstitü İstanbul İSMEK, kütüphane, otopark gibi birçok kullanım alanından oluşuyor.

İmamoğlu’na Destek Veren İsimler

Açılışta İmamoğlu’na CHP’nin Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hakan Bahçetepe ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer eşlik etti. İmamoğlu, “Ters giden ne varsa düzelttik” diyerek İstanbul’da hizmetlerini sürdürdüklerini ve daha çok işleri olduğunu belirtti.

İstanbul’u Rantçı Belediyecilikten Kurtardık

İmamoğlu, İstanbul’a halkçı belediyeciliği getirdiklerini ve rantçı belediyecilikten kurtardıklarını vurguladı. Particilik yapmadıklarını, adalet ve hizmet odaklı çalıştıklarını belirterek, İstanbul’un 39 ilçesine eşit şekilde hizmet götürdüklerini ifade etti.

İnsan Ayırt Eden Dili Kabul Etmiyoruz

İBB olarak vatandaşlara kamu desteği sunarken kimseye partisini, kökenini, inancını sormadıklarını vurgulayan İmamoğlu, insan ayırt eden dilin kabul edilemeyeceğini belirtti. Herkesi eşit gördüklerini ve ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.

“Ben Milletimin Emrindeyim”

İmamoğlu, milletin emrinde olduğunu ve halkın taleplerine karşı sorumluluklarını yerine getirmek için çalıştığını belirtti. Siyasi partilerin oyuna talip olduğunu ve herkesi kucakladıklarını söyleyerek, İstanbul’a hizmet etmek için destek istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.