DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mahallede Siyasi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Mahallede Siyasi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

ABONE OL
Mart 22, 2024 15:06
Mahallede Siyasi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Broşürü Bırakanlarla İş Yeri Sahibi Arasında Tartışma Çıktı

Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi’nde yaşanan olayda, dün saat 12.00 sıralarında CHP’nin seçim otobüsünden inen kişiler, market ve şarküteri dükkanına broşür bıraktı. Dükkan sahibi Sinan Elbir, broşürleri bırakanları tersleyip, dükkandan çıkardı.

Tartışma Kavgaya Dönüştü, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Ahmet B.’nin iş yeri sahibine müdahalesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Sokaktan geçen Ahmet B.’nin yeğenleri Haktan Faik Çoban ile ağabeyi Burak Devran Çoban da tartışmaya dahil oldu. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve dükkan sahibi Sinan Elbir, tabancasını çıkarıp ateş etti. Haktan Faik Çoban’ın karnına isabet eden kurşun sonucu hayatını kaybetti.

Olay Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yaşanan tartışma ve kavga anları net bir şekilde görülebiliyor. Ahmet B.’nin market içine ürünleri fırlatması, Sinan Elbir’in tokat atması ve sonrasında yaşanan silahlı saldırı kameralara yansıdı.

Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerin ardından Sinan Elbir, bugün adliyeye sevk edildi. Elbir, gazetecilerin “Neden yaptınız” sorusuna, “Canımı kurtardım” şeklinde yanıt verdi. Elbir’in polisteki ifadesinde yaşanan olayı anlattığı ve bilinçli bir saldırı niyetinin olmadığını belirttiği ortaya çıktı.

Haktan Faik Çoban’ın cenazesi ise Güzeloluk’taki mezarlıkta defnedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.